Na srácok leteszteltem tegnap a race attack-ot! Tényleg javított a köridőmön ,mint ahogy a nagyok mondták.Cirka 8 másodpercel lettem gyorsabb(na jó azért a bajnokságban még nem indulok ) A dőléshatárt csak a lábtartó korlátozta ,maradt még vagy 5 mm majrécsík ,ja és Myke-nek üzenem: leért a térdem!
ebben én is! 1se vót! De 1 jó dolog volt benne 2 másodperc alatt ki tudtam vele cammogni az erkélyre hogy kint aludjak!
Ja keményre fújtam első nap alig tudtam rajta megmaradni gondoltam engedek belőle óvatosan kitekertem a szelepet nehogy kilője de alig jött.. tekertem még 1 picit az pfff... kilőtte olyan gyorsan még kupak után nem pattantam :D a fele kijött a levegőnek olyan lett a matrac mint valami vízágy . Az nap se aludtam sokat a pumpa meg hangos lett volna hogy ha fújok velem mert olyan hülye sípolós hangja van :D
De gondolom hajnal indulás
Lehet kicsit erős lenne bár nem mintha hulla lennék. De végre ágyon fogok aludni, és ezt szerintem kihasználom! mert amin aludtam a szálláson az 1 felfújható quechua matrac volt és hát akármilyen komfortosnak van kitalálva... az éjjel 2x 3x felébredés azért megvolt. a következőre 1000% hogy megyek mert hiányoznak azok a kanyarok! imádom! csak legyen következő
Max utánatok megyek Egom felől... arról meg kaptok értesítést hogy elindultam vagy sem...
Hazaérni Horvátország!
Nos lefelé sírtam mint 1 fürdőskurva hogy motorral kellet volna lemenni Zadarba! És ez akkor is járt a fejemben mikor ott láttam motorosokat lent és na mind1...
De hazafelé most keményen megszívtam volna Zágráb előtt kb 100km-el már esett aztán szakadt és ez egészen a Balatonig.... Szóval jó lett volna de mégse
De 1 tény ha jövőre mennék akkor motor 90%
Remélem azért itthon még lesz alkalom kanyarogni... Elég fos az idő most is
Hello,
Az SV-t mindenkepp latni kene, hogy megmondja rola valaki, meger-e annyit.
A KTM-et a KTM topicban dobd fel, mert itt nem sokan ismerik szerintem.
Kinőttem a 3 éve vásárolt KTM 125 exc verseny enduromat (2007 es évjárat).
Kaptam egy ajánlatot, miszerint 800.000 HUF ért eladni egy úriember egy 1000 res SV-t amely tökéletes állapotnak örvend.
Szeretnék tanácsot kérni, hogy mire kell figyelni motor átiratásnál, mennyi az illeték, mennyibe kerül az egész át iratás, illetve hogy szerintetek reális-e egy ilyen motorért az elkért 800.000 Ft(az évjáratot nem tudom, ez nem a naked, hanem a beburkolt változat).
Dupla sport kipuff, chip, bugó gomba, magasított plexi, xenon hatású izzó .
Illetve el tudom-e adni a 2007 es szinte karcmentes (új dugó gyűrű lánckerék, lánc olaj) 125 exc-met, 1 millió Ft ért (az újkori ára 1,66 misi volt 3 éve)
A válaszokat és segítséget előre is köszönöm !
kicsit rámelegítesz hajszárítóval, hogy a ragasztó "csúszóslegyen"nem kell megolvasztani a műanyag idomot csak érzéssel és leveszed, a maradék ragasztót meg benzinnel letörlöd. a benzin nem árt a festésnek mert ha tankoláskor mellémegy akkor sem lesz neki semmi baja.
Én reggel mennék,valamikor 9 körül,de majd Csomi is nyilatkozik oszt meglátjuk.