Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasz!
Én reggel mennék,valamikor 9 körül,de majd Csomi is nyilatkozik oszt meglátjuk.
Az most könnyebb lenne mert ki tudom magam alukálni!
Időpontot írd meg mikor és akkor talán még 1 egyedüli ereszd el a hajamat beiktatok dobogókő felé
Na srácok leteszteltem tegnap a race attack-ot! Tényleg javított a köridőmön ,mint ahogy a nagyok mondták.Cirka 8 másodpercel lettem gyorsabb(na jó azért a bajnokságban még nem indulok ) A dőléshatárt csak a lábtartó korlátozta ,maradt még vagy 5 mm majrécsík ,ja és Myke-nek üzenem: leért a térdem!
Qrvajó volt! Én is motorral legközelebb az tuti! :P
Ennyi legyen a nyomorúság.Amúgy a nyaralás jó volt?
Tervben van jövőre nálam horvátország motorral.
ebben én is! 1se vót! De 1 jó dolog volt benne 2 másodperc alatt ki tudtam vele cammogni az erkélyre hogy kint aludjak!

Ja keményre fújtam első nap alig tudtam rajta megmaradni gondoltam engedek belőle óvatosan kitekertem a szelepet nehogy kilője de alig jött.. tekertem még 1 picit az pfff... kilőtte olyan gyorsan még kupak után nem pattantam :D a fele kijött a levegőnek olyan lett a matrac mint valami vízágy . Az nap se aludtam sokat a pumpa meg hangos lett volna hogy ha fújok velem mert olyan hülye sípolós hangja van :D
Jó idő esetén tervezek egy szokásos környékbeli gurulást. Ürge is jön, meg akarja nézni az Üvegtigrist, úgyhogy az lesz az irány. Ha gondolod, gyere!
Papírkutya.
Én megszámoltam a matracban a rugókat.
Pont hogy pici féknél érződik.
De gondolom hajnal indulás
Lehet kicsit erős lenne bár nem mintha hulla lennék. De végre ágyon fogok aludni, és ezt szerintem kihasználom! mert amin aludtam a szálláson az 1 felfújható quechua matrac volt és hát akármilyen komfortosnak van kitalálva... az éjjel 2x 3x felébredés azért megvolt. a következőre 1000% hogy megyek mert hiányoznak azok a kanyarok! imádom! csak legyen következő
Max utánatok megyek Egom felől... arról meg kaptok értesítést hogy elindultam vagy sem...
és aztán meg kell várni míg összebarnul ahol volt tapasz azzal, ahol nem volt
lesz olyan hátam akkor mintha kajakoznék
Ugy fest mi is megyunk asszonnyal...vegre ugy jott ki a hetvege, hogy jo az idopont
Nem. Habár olyan bazinagyot még nem elsőztem vele.
Van lehetőség kanyarogni......ha nem esik 577 leszen holnap..
Üdv!

Hazaérni Horvátország!
Nos lefelé sírtam mint 1 fürdőskurva hogy motorral kellet volna lemenni Zadarba! És ez akkor is járt a fejemben mikor ott láttam motorosokat lent és na mind1...
De hazafelé most keményen megszívtam volna Zágráb előtt kb 100km-el már esett aztán szakadt és ez egészen a Balatonig.... Szóval jó lett volna de mégse
De 1 tény ha jövőre mennék akkor motor 90%
Remélem azért itthon még lesz alkalom kanyarogni... Elég fos az idő most is

üdv szobbal
Hello,
Az SV-t mindenkepp latni kene, hogy megmondja rola valaki, meger-e annyit.
A KTM-et a KTM topicban dobd fel, mert itt nem sokan ismerik szerintem.
Sziasztok !

Kinőttem a 3 éve vásárolt KTM 125 exc verseny enduromat (2007 es évjárat).
Kaptam egy ajánlatot, miszerint 800.000 HUF ért eladni egy úriember egy 1000 res SV-t amely tökéletes állapotnak örvend.
Szeretnék tanácsot kérni, hogy mire kell figyelni motor átiratásnál, mennyi az illeték, mennyibe kerül az egész át iratás, illetve hogy szerintetek reális-e egy ilyen motorért az elkért 800.000 Ft(az évjáratot nem tudom, ez nem a naked, hanem a beburkolt változat).
Dupla sport kipuff, chip, bugó gomba, magasított plexi, xenon hatású izzó .
Illetve el tudom-e adni a 2007 es szinte karcmentes (új dugó gyűrű lánckerék, lánc olaj) 125 exc-met, 1 millió Ft ért (az újkori ára 1,66 misi volt 3 éve)
A válaszokat és segítséget előre is köszönöm !
kicsit rámelegítesz hajszárítóval, hogy a ragasztó "csúszóslegyen"nem kell megolvasztani a műanyag idomot csak érzéssel és leveszed, a maradék ragasztót meg benzinnel letörlöd. a benzin nem árt a festésnek mert ha tankoláskor mellémegy akkor sem lesz neki semmi baja.
nemtudom....Lehet hogy amikor kiboxolom a csizmámat(mert ki szoktam) a cipőboxxal kenem össze
Hat kerem en igy kaptam a motort most tavasszal.
Hat eves, ebbol kettot garazsban allt, de a maradek negyben megtudta, hogy mi az elet
ja, h az 577?Annyi időm sajna nincs .

Max. egy gyorskör a környéken azt csá
lesz valami?

Mert itt bécsben kurvára esik dél óta...holnapra viharokat is mondott, gondolom az vasárnapra pesten lesz...

Ha csak borult, akkor mindenképp akarok gurulni egy vöri-pomáz-dobogókő- egom vagy szentendrét...
Nem jössz vasárnap
aztat meg hogy lehet összek*rni?