Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi az a kék túra?
Sziasztok nemnagyon figyelgettem a förumot .nemfogtok jönnis kék túrára szombaton?
automata....nem megíizható......
inkább egy jó karcóra.Azt nem kell felhúzni...
az a legjobb!
Na jó de ti kergettétek a szerelőfalat.
Pont ezt élveztétek.
a-ha. Ismerem. Mi is így indultunk a glocknerre :D
Eredményeket lásd lejjebb!
É a régi kidugom a pofám reggel oszt ha jó megyek híve vagyok.
köszi mindkettőt! :)
1. képen a tükörben,gss+Ancsa!
Én ezt kombinálom az Időképpel:

http://www.weatheronline.co.uk...
Én a weather.com-ot szoktam nézni

vagy a http://weather.excite.co.uk/fo... -ot (Bár ez nem tuti pontos mindig, viszont a kisebb helyek is rajta vannak

Osztrákoknál pedig a wetter.at Az eső előrejelzés itt a legjobb (pontosságban sem volt gond, technikailag meg pláne)
Most hétvégére pici esőt ígért a köpönyeg és kurva jó időnk lett.
ja, valami olyasmi :)

igazából arra gondolok, h ami ténylegesen bevált és jót mond.
nem úgy mint nálunk a köpönyeg meg az időkép, hogy lemondod az egész hétvégét a mínusz tizek és a monszuneső miatt, aztán mégis strandidő van.
Olyan ami nem mond esőt ha lesz is?
nem tudom, mert én azt meg se néztem, annyira herótozta mindenki :)

más téma: ha külföldi időjárás érdekel, hol nézitek? én a bbc-n és az accuweather-en néztem, de nem jók, esőt mondanak hétvégére... van másik is? :-)
Olyan GaySR-es!
Hát oda valamit vágok hogy legyen valami de a huzalkötegelő ami rajtatartja nem enged sok mozgásteret.
Értem, akkor kíváncsi vagyok milyen lesz azzal. Rami gépe alatt is egy gumi tömítés volt és az nem tűnt rossznak.
Nincs.
Próbálok.
MD-80 nál semmit sem láttam egy kövérgázkor a hullámzás miat.
Hát sztem kb ugyanaz, van alatta valami rezgéscsillapító? Próbálj meg valami vastagabb cuccot alá rakni hátha javul.
Hullámzani is fog hacsak nincs kölcsön 100 évre 60k pénzed nekem.Hamgot le lehet csavarni.
Jobb mint az MD80-as?
Hullámzás tekintetében?
hang akadozik, kép hullámzik.
a többi részével nincs baj
Dehát a videjon meg halad.
Nem akad az, Zoli így spórol a benzinnel... 2mp-enként leállítja a motort. Még véletlenül se kelljen megint kilométereket tolni!
Na ezaz.Vibrál de nem annyira mint az MD80.