Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kissé sötét de azért nézhető viszont a vibrációtól hullámzik erősen a hang meg nálam akadozik.
02es Fazer 600-ra van valamilyen hátsód? Idézem: "160/60-17 től 180/55-17 ig rá fér" gondolom azért itt is inkább a gyári méretet érdemesebb rárakni vagyis a 160/60-at.
Át kéne festeni pirosra akkor talán.

Más.
Nektek a hangon kívül (az gáz) minőségre milyen.A melós monitoron konkrétan szart sem látok.
Nem nyomsz fel képeket?
bocccccs :)
Fehér motoron?
szerintem szép.
pókember-matrica is lesz? :-)
Hívj két benszülöttet és toljátok be.
Milyen az én szerencsém?! Indulnék szervizbe Tsanyihoz. Parkolóházba le-kormányzár ki-gyújtás...hm, de hol vannak a lámpák?
Na még egyszer, gyújtás le- kulcs ki-vissza-fel=semmi
Ennyit az aksiról...Valószínű rajta hagytam a parkirt. Köszi
Te ez azé volt olcsó mert selejt, teljesen el van hajolva
mi a gond a süllyesztettel?
van pár kép nálunk is bár elég kevés, szerencsére a többiek tették amit tenniük kellett....
Azért balos, hogy ne kelljen elengedni a gázt!
ez ám az óra skacok....ráadásul balkezeseknek

mann tt limited edt.
hámosmé, ha eccer szép...bár ez relatív...

hatalmas ácccijjóó volt a lajosban, és mázlimra pont jókor kerestem LED-es index-et, 10 euróért egész pofásat kaptam már csak haza kell végre jutnom, egyszer, és felhekkelni.
index
A másikkal még nemtom mi lesz...Talán eladás...
láttál öregen? az jó, mert akkor jó sokáig fogom koptatni a földi aszfaltot
fejjájjji, meg piros...hagyjuk kérem
fehér és gyors, meg autó...
mondjuk még nem aktuális a dolog:)
Ha a táska alja és a tank közé kerül vmi durvább kosz piszok, az simán tudja karcolni, töröld le a tankot és a táska alját és kész sztem annyira nem kell parázni, annyira nem karcolja össze hogy egy kis polírozással ne lehessen eltüntetni.
Az rókás ruha volt? Úgy nézett ki mint vmi koton reklám teljesen fehérbe, csak a gumirozott betétek voltak feketék
Ha egyre gondolunk
csaknem...
Te mindent fehérre akarsz küldeni?
Amúgy láttam egy ZSé old verziót a Glockner tetején.Full fehér rókásban hosszú hippi hajjal őszen.
A mágnesre.Vagy odabax egy nagyot neki vagy lekarcolja stb.