02es Fazer 600-ra van valamilyen hátsód? Idézem: "160/60-17 től 180/55-17 ig rá fér" gondolom azért itt is inkább a gyári méretet érdemesebb rárakni vagyis a 160/60-at.
Milyen az én szerencsém?! Indulnék szervizbe Tsanyihoz. Parkolóházba le-kormányzár ki-gyújtás...hm, de hol vannak a lámpák?
Na még egyszer, gyújtás le- kulcs ki-vissza-fel=semmi
Ennyit az aksiról...Valószínű rajta hagytam a parkirt. Köszi
hatalmas ácccijjóó volt a lajosban, és mázlimra pont jókor kerestem LED-es index-et, 10 euróért egész pofásat kaptam már csak haza kell végre jutnom, egyszer, és felhekkelni. index
A másikkal még nemtom mi lesz...Talán eladás...
Ha a táska alja és a tank közé kerül vmi durvább kosz piszok, az simán tudja karcolni, töröld le a tankot és a táska alját és kész sztem annyira nem kell parázni, annyira nem karcolja össze hogy egy kis polírozással ne lehessen eltüntetni.
Más.
Nektek a hangon kívül (az gáz) minőségre milyen.A melós monitoron konkrétan szart sem látok.
pókember-matrica is lesz? :-)
Na még egyszer, gyújtás le- kulcs ki-vissza-fel=semmi
Ennyit az aksiról...Valószínű rajta hagytam a parkirt. Köszi
mann tt limited edt.
hatalmas ácccijjóó volt a lajosban, és mázlimra pont jókor kerestem LED-es index-et, 10 euróért egész pofásat kaptam már csak haza kell végre jutnom, egyszer, és felhekkelni.
index
A másikkal még nemtom mi lesz...Talán eladás...
fehér és gyors, meg autó...
Ha egyre gondolunk
Amúgy láttam egy ZSé old verziót a Glockner tetején.Full fehér rókásban hosszú hippi hajjal őszen.