Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Há hogy nézne má ki a nyócker?
Mint Velence és a cigók uralnák a hekkpiacot.
Én meg a hungárián korzóznék mintha az aranyparton lennék.
Zoli nem is te volnál
Balaton KB a Krétakor eleje óta ott van és hát a balaton helyét foglalta el.Máshova nem lehet rakni.
Időpont?
Balaton mikor és hova?
Nekem jó a vasárnap! Bármikor. Na jó, legyen du., mert de. alszok, remélem!
Gurulhatnánk Dobogókőn át Esztergom felé,onnan Visegrád majd Szentendre......Találkozhatnánk a szentendrei OMV kúton.Kinek mikor lenne jó?Én egy után érnék rá....
Persze! Csak a szerszámaim most nem elérhetőek. Mondjuk, valószínűleg egy csavarhúzó is elég lesz. Mikor?
Meg egyáltalán, mi a terv holnapra?
Biztonságra törekvő ember
lehet boltban is kapni gyárit, de azt csak a madarak veszik meg....
Holnap lesz időd megnézni azt amiről beszéltünk?
Bakker!Lövöd Magad és még gumit is használsz?!?!? Milyen ember az ilyen?!?
Ja, mert hogy ez házi anyag!
nem egyészen....annál sokkal tisztább és ugye nincs két egyforma üveg sem akár egy eladótól sem.....ez benne az érdekes......és persze, hogy épp melyik pálesz az alap....általában a slivovica, de van akinél törkölyszerű cucc....
Hallottam már róla más néven (fűpálinka, fűlé), de még sosem kóstoltam. Jager-szerűnek gondolom.

De jó lett érezhető ám a különbség még így egyedül is.
Ezt az évet kihúzom így gumistul, csapágyastul aztán csere!
Jóapám mondta sima ügy lesz van itthon hozzá csapágy és simán ki tudjuk cserélni. Mire jó a bringabót ha erre nem
Mondjuk bicózni is kéne de áhh az a sok fránya domb.
a travi is hasonló....pálesz alapu különböző növényekkel dúsított horvát cucc.....az enyémben kb 6 féle úszkál.......egyre kevesebb lében...
Egészségedre!
Én a sört pálinkával szeretem lenyomni. Egyszerre hűt és fűt. (Így értelmetlennek hangzik, de én hatásvadász vagyok.)
Ingyenes beetető minta jöhet.
miféle 20 grammot Te besúgó....ezután itt állnak majd sorba az összes köcsög drogos motorosok....
Tudok adni csomagtartót.
Köszi Sanyi a 20grammot

80 környékén is tudok kéz nélkül menni kurva jó az anyag!
Majd kipróbálom csomaggal is
az asszony basztat, hogy holnap sütögessek a kertben...mondtam fogjon békát....fogott a faszom essen bele....akkor holnap sütögethetek...
Akkor egészségedre!
Én még csak az első üvegnél tartok....de behozom a hátrányt!