Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

volt egy olyan kollégám aki benzinkutas volt.Na ő kiokosított,hogy mit ne engedjek a kutasnak ha nem akarom,hogy átverjenek.A kutas általi tankolás pl: kerülendő.(főleg hogyha addig amíg tankol mi megyünk a shopp-ba)

Tisztelet a kivételnek!
Így már annyira nem is fantasztikus a 4 literes átlagfogyasztásom, hogy már 3-an is tudjuk a fórumban.
Legutóbb 3,8 lett.
szerintem előkapsz egy kannát az egyik dobozodból a 100 közül és abból tankolsz
Legalábbis én így képzeltem eddig.Dehát más az elmélet és más a gyakorlat....
Szerinted?
Szinte csak a Shellnél szokott odajönni a kutas, vagy ma már nem divat?
shell nekem már nem szimpi
és ha az erdőszélen fogy ki akkor hol tankolsz druszám
Én meg ott tankolok ahol épp kifogyik.
Hát nálunk spec az egyik Shell tuti ilyen amióta feltűnt a különbség azóta OMW-zek ott eddig normálisnak tűnik...
én amolyan minusz akárhány forintos kúton nem is igen tankolok.Próbálok minél nagyobb helyen.(nem úgyértem ,hogy minél nagyobb forgalmazónál).Lehet,hogy egy kis ömv kúton kúrnak át pont
Úgy értettem hogy, Hentivel mentünk de ha arra megyünk amerre ti akkor lehet Doc-ra is egyből rátaláltam volna
ha egyébként normálisan jár úgy mint addig akkor inkább elszámolás vagy átverős kút a ludas....ekkora különbség komoly problémával jár együtt amit rögtön érezni......szerintem...
Egy légszűrő csere lehet ráférne, az okozhat ilyet.
Pedig de.Rohadt uncsi volt.Én a motorom és az izzadság.De leglább néha felcsillant a duna. Mint látnivaló.
Zoli!
Legalább tele volt izgalommal a motorozásod!
Nem unatkoztál az biztos
Jöhettek.Most is gyött 3 ilyenféle hogy dögölne meg.Mind én pakoltam le.
Nevetni fogsz.
Fogyasztás.
Konkrétan kifogyott.
Szerpentin végefelé.
A visegrádra vezető kereszteződéstől tili-toli.
ha végre eldöntenék jó lenne....szerintem meglátogatunk valamikor......vagy a franc tudja mit találnak még ki....inkább
Van.
Milyen köll?
Miért toltad?
Te Zoli!....nálatok van rekamié is....most arra vágyik a család, hogy kapnák be azt a döntésképtelen fajtájukat!...
Na ja!

Én is pénteken tolok 1 farmer nacis sportcipős light-os gurulást
Fura lesz de megteszem
Aztán Vasárnap full bőr!
Higgadj.Vigyek egy vödör vizet?
Esetleg ha tolsz visegrádig motort simán le tudsz higgadni.Tapasztalat.Pedig a szerpentin végéig asztittem istenkirályul megyek.
Amúgy gumiszettre gyúrok.Fele megvan.
Nekem volt már 9 is! De most 4 alatt vagyok, hogy Ürge stílusban lendületből megyek! Tök zsír! Feldobok egy PR2-szettet meg egy textil rucit és nem csak a motorom élettartama, és a pénztárcám lesz tartósabb, de lehet nem kell hálát adnom az égnek, minden egyes hazaérkezés után!

LE KELL HIGGADNOM!
Amúgy ha wörti tó a cél Graz-on keresztül megyünk.