Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vazzz......ezt meg se néztem .....nem baj a gyári gumi azon se jó....
bezony! bizományba adta a tulaja a hollós suzukinak, hogy aggyák mán eee, mert ő már egy ideje külföldön van..
ha új gumi és nem túl drága, de még jó akkor conti sport attack.....ha drágább is jöhet akkor PR2...
Ezres újonnan? ? ? ? ?
akkor nem lesz gáz csak szokatlan....
Szeretem a V2-t na!
De jövőre szerintem elpasszolom a régit mert olyan sok lesz benne a km, hogy nemtom majd eladni. Hiába hibátlan motorikusan, beszarnak tőle, Fr is sokáig árulta.
jah, 3500kmer van benne.. még a gyári gumi van rajta.. de olyan állapotba, mintha még döntve se lett volna a motor! Milyen gumit érdemes rá venni ? lehetőleg ne túl drágát mondj, kicsit lenulláztam magam ezzel a vétellel, normális ruha is csak később lesz
Amúgy nem olaszból jött, és a barátnőmmel 200-at mentünk autópályán, én vagyok 82 kg a barátnőm 63 kg, szóval egész jól megy csak a hangja olyan lesz mint valami sport kocsi, mert amúgy meg olyan villanymotor hangja.
új a gép?....akkor fürgén cseréld a gyári gumit.....ahogy a képeid néztem nem sokáig fogod elhúzni az ismerkedést és az eredeti gumi nemigazán alkalmas a forszírozott motorozásra....
jah, kis zsémbes
Elég böszme hölgy.
Most beszéltem egy miskolci suzuki szervizzel és azt mondta a szerelő neki is sv-je van, megy vele akkor majd csak kiderül
Hát most még csak ismerkedem a motorral, még magázom a hölgyet szerintem egy darabig
Értem.
Neked má minden kell?
Vegyé hondát.
szerintem inkább férfiasodik...
A nyomaték is nő?
Ezt mondom énis!
közel 80-at....bár hallottam ennél többet is....
Na látod.Nem lightos túrára köll menni.
Jöttél volna velünk csobbanni alakultál volna...............a legális sebességhez.
Mennyi lóerőt meg nyomatékot lehet kihozni egy 650-ből, valami fasza dobal, meg injektorírással?
igazad van!....sörözni kell!
Az szar.
A cola.
Nono.