Szeretem a V2-t na!
De jövőre szerintem elpasszolom a régit mert olyan sok lesz benne a km, hogy nemtom majd eladni. Hiába hibátlan motorikusan, beszarnak tőle, Fr is sokáig árulta.
jah, 3500kmer van benne.. még a gyári gumi van rajta.. de olyan állapotba, mintha még döntve se lett volna a motor! Milyen gumit érdemes rá venni ? lehetőleg ne túl drágát mondj, kicsit lenulláztam magam ezzel a vétellel, normális ruha is csak később lesz
Amúgy nem olaszból jött, és a barátnőmmel 200-at mentünk autópályán, én vagyok 82 kg a barátnőm 63 kg, szóval egész jól megy csak a hangja olyan lesz mint valami sport kocsi, mert amúgy meg olyan villanymotor hangja.
új a gép?....akkor fürgén cseréld a gyári gumit.....ahogy a képeid néztem nem sokáig fogod elhúzni az ismerkedést és az eredeti gumi nemigazán alkalmas a forszírozott motorozásra....
De jövőre szerintem elpasszolom a régit mert olyan sok lesz benne a km, hogy nemtom majd eladni. Hiába hibátlan motorikusan, beszarnak tőle, Fr is sokáig árulta.
Vegyé hondát.
Jöttél volna velünk csobbanni alakultál volna...............a legális sebességhez.