A motoron van egy suzuki kód és egy név.Vagy a kereskedésben megadják.Esetleg a kapott papírok közt.3 nagy bőrű és egy név.Ez alapján keverik ki.De fujáspróba kell hozzá.
Őőőőőő.Normális fényezőt keress aki profi.A gond ezekkel a suzuki sinekkel hogy nagy szemcsés ezüst alapra fujják majd egy áttetsző színt kell rá küldeni de rétegenként hordják fel míg el nem érik a megfelelő színárnyalatot.Így vagy nem vállaja el ezek nem a legjobbak vagy jól megkérik az árát mert profik.
No szóval könnyű elbaxarintani a színt úgyhogy vidd a motort egy fényezőhöz és úgy kérj ajánlatot.
a Mátrában az a jó, h nagyjából közel van (hozzám legalábbis). Pécsről hazáig a 6-oson szétuntam az agyamat. Több kilométeres egyenesek.... Még előzgetés se szinesítette, mint odafelé. Semmi. Alig találkoztam más közlekedővel. 4-5 körforgalom és kész. 200km-en... :)
Örülök hogy jól sikerült a tegnapi Mecsek-túra, gondoltam rátok. Nekem sajnos csak egy Mátrázásra futotta. Mátraházáról lefelé jövet megjelent a tükörben egy pólós-farmeres-sportcipős-csupaszkezű ámokfutó, valami régebbi fekete sportgéppel, üveghangon. Inkább előre engedtem, rossz volt nézni ami előadott...
beváltak egyébként az állítható karok, pontosabban az állítható kuplungkar. a túra előtti éjjelen szereltem fel. PP Tuning-ot vettem Ago-nál. Bazira ki lehet tekerni, akár annyira, hogy el se érem :). Rövid kart vettem, ami a katalógusfotó után élőben ijesztően rövidnek tűnt így szemre, meg még felrakva is fura, de a kétujjas fékezéshez és kuplungoláshoz pont jó, nem tűnik fel, hogy rövid lenne. (Csak ha nézegetem).
Samsung Monte 1 hónapos, új állapotú (gumitokkal, kijelző védő fóliával, alig használva) garival, Pannonos, minden tartozékával, dobozában eladó.
Irányár 28e Ft.
Sziasztok!
Sajna nem tudtam elmenni vasárnap, de nő van a dologban.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy meg tudja nekem valaki mondani, hogy milyen színű az SV-m? Több fényezőtő is kaptam visszajelzés és azt írták, küldjek színt.
Illetve még egy olyan kérdés, hogy szerintetek nem lenne-e érdemes nem olyan színűre fényezni, mint maga a motor? Attól tartok, hogy PONT OLYAN színű nem lesz és az nagyon béna, hogy elüt egy árnyalattal. Akkor inkább direkt legyen másmilyen.
Lemostad már azt a szíííííííp gépet?
No szóval könnyű elbaxarintani a színt úgyhogy vidd a motort egy fényezőhöz és úgy kérj ajánlatot.
Hangoltam mint a zenészek
Irányár 28e Ft.
olcsóbb mint a festés!
Karbon fólia jó ötlet, mennyiért meg hol csinálnak ilyet?
Ezt egyszerűen ráragasztják és csókolom? Még nem láttam...
De úgyis minnnnnyá jön a Zsé2 és azt mondja fújd fehérre!
Szerintem meg carbon fólia!
Sajna nem tudtam elmenni vasárnap, de nő van a dologban.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy meg tudja nekem valaki mondani, hogy milyen színű az SV-m? Több fényezőtő is kaptam visszajelzés és azt írták, küldjek színt.
Illetve még egy olyan kérdés, hogy szerintetek nem lenne-e érdemes nem olyan színűre fényezni, mint maga a motor? Attól tartok, hogy PONT OLYAN színű nem lesz és az nagyon béna, hogy elüt egy árnyalattal. Akkor inkább direkt legyen másmilyen.
Ez az a szín - olyan grafitszürke szerű:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv650sa_uj_abs_
sv_650_s-3943861
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv650-
3946923
Jól jötté, teher alatt hajlik az ág