Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem!
Akkor nekem vót nagyon gagyi festékeshez szerencsém kettőhöz is.Vagy a kódot nem találtam el mert 2 színű a gép és a bikini a lámpa köré.
Az itt található kódok jók és ez alapján a közepes fényező is jót kever: http://colorrite.com/
Hát mondtam hogy mindenképp kell vinni színpróbára a motort.

Lemostad már azt a szíííííííp gépet?
A szinkód nem mindíg célravezető, az autón az egyik visszapillantótükör borítását kellett újrafényezni, színkód alapján nem igazán passzolt a szín.
A motoron van egy suzuki kód és egy név.Vagy a kereskedésben megadják.Esetleg a kapott papírok közt.3 nagy bőrű és egy név.Ez alapján keverik ki.De fujáspróba kell hozzá.
Igen, ezért gondoltam, hogy eleve más színnel kellene próbálkozni. Vagy matricával, amit myke mondott, de arra még semmilyen ajánlat sincs.
Őőőőőő.Normális fényezőt keress aki profi.A gond ezekkel a suzuki sinekkel hogy nagy szemcsés ezüst alapra fujják majd egy áttetsző színt kell rá küldeni de rétegenként hordják fel míg el nem érik a megfelelő színárnyalatot.Így vagy nem vállaja el ezek nem a legjobbak vagy jól megkérik az árát mert profik.
No szóval könnyű elbaxarintani a színt úgyhogy vidd a motort egy fényezőhöz és úgy kérj ajánlatot.
Az egyik azt mondta, hogy csak fényezett/alapozott idomot vállal.
Akkor Veled találkoztam a Hegyen? Kék probiker bőrruha és kék motor...
Jöttél volna velünk.Izgi volt a legális tempónk.Beragadtam autók mögé többször.Volt hogy aszittem pesten fogunk találkozni.
a Mátrában az a jó, h nagyjából közel van (hozzám legalábbis). Pécsről hazáig a 6-oson szétuntam az agyamat. Több kilométeres egyenesek.... Még előzgetés se szinesítette, mint odafelé. Semmi. Alig találkoztam más közlekedővel. 4-5 körforgalom és kész. 200km-en... :)
Örülök hogy jól sikerült a tegnapi Mecsek-túra, gondoltam rátok. Nekem sajnos csak egy Mátrázásra futotta. Mátraházáról lefelé jövet megjelent a tükörben egy pólós-farmeres-sportcipős-csupaszkezű ámokfutó, valami régebbi fekete sportgéppel, üveghangon. Inkább előre engedtem, rossz volt nézni ami előadott...
Dobjun piacra egy demót,vagy turnéval kezdjünk
Na azért annyira nem gáz Azért próbáltam összehangolni a te hangodat az enyémmel hogy ne legyen monoton az út lefelé
Hangoltam mint a zenészek
beváltak egyébként az állítható karok, pontosabban az állítható kuplungkar. a túra előtti éjjelen szereltem fel. PP Tuning-ot vettem Ago-nál. Bazira ki lehet tekerni, akár annyira, hogy el se érem :). Rövid kart vettem, ami a katalógusfotó után élőben ijesztően rövidnek tűnt így szemre, meg még felrakva is fura, de a kétujjas fékezéshez és kuplungoláshoz pont jó, nem tűnik fel, hogy rövid lenne. (Csak ha nézegetem).
Samsung Monte 1 hónapos, új állapotú (gumitokkal, kijelző védő fóliával, alig használva) garival, Pannonos, minden tartozékával, dobozában eladó.
Irányár 28e Ft.
Keress rá Budaörsön is van egy carbon fóliás!

olcsóbb mint a festés!
sziasztok, jó kis túra volt, köszi a szervezést, stb. :-)
Fehérben én is nagyon benne lennék, csak ahhoz a többi időmot is fényezni kellene.

Karbon fólia jó ötlet, mennyiért meg hol csinálnak ilyet?
Ezt egyszerűen ráragasztják és csókolom? Még nem láttam...
Minden suzukinak van gyári színkódja! De lutri, a kikeverés! Amúgy sok fényező szokott pl egy idomot kérni és az alapján kevergeti!

De úgyis minnnnnyá jön a Zsé2 és azt mondja fújd fehérre!

Szerintem meg carbon fólia!
Pedig hiányoztál, sokat emlergettünk
Sziasztok!
Sajna nem tudtam elmenni vasárnap, de nő van a dologban.

Egy olyan kérdésem lenne, hogy meg tudja nekem valaki mondani, hogy milyen színű az SV-m? Több fényezőtő is kaptam visszajelzés és azt írták, küldjek színt.
Illetve még egy olyan kérdés, hogy szerintetek nem lenne-e érdemes nem olyan színűre fényezni, mint maga a motor? Attól tartok, hogy PONT OLYAN színű nem lesz és az nagyon béna, hogy elüt egy árnyalattal. Akkor inkább direkt legyen másmilyen.

Ez az a szín - olyan grafitszürke szerű:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv650sa_uj_abs_
sv_650_s-3943861

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv650-
3946923

Jól jötté, teher alatt hajlik az ág