Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ni! budmyke itthon!

525 km lett a vége! Ejha!

Jó volt lent fasza a vidék!
Korrekt gurulás volt!
Csináltam pár képet, nem jók , de legalább szarok.
Szerintem is király volt a túra!
Amikor én mentem elöl én sem tudtam igazán milyen tempóban haladjak....még nem mentem ekkora hordában nemhogy elöl!
Örülök,hogy sokakkal meg tudtam ismerkedni személyesen is,és ígérem lesz amikor majd én megyek hozzátok!(remélem nem is olyan sokára)
Nahd de király volt, hogy lent voltatok egy kicsit és most nem nekem kellett hozzátok menni

Először is sry mindenkitől ha nem volt túl haladós a tempóm amikor elöl voltam, sosem szoktam csoportban elöl menni így igyekeztem hülyeségekbe nem bele menni :)

Másodszor meg most észre vettem, hogy lehet néha kevertem a neveket

Most már legalább megy a vas így én is el tudok jönni pár túrára
Kiraly a hatso doboz Nekem is olyan van.
Jo kis tura lesz, ahogy latom
Egyedűl mész vagy többen mentek?
jah, úgy már vágom.Úgy nekem is akörül szokott enni.Nagoyn kiváncsi leszek most erre az útra.Kb. 3000km, 12 nap és Korzika

remélem kibírom és nem kell a seggem újraműteni... :D

Van, h közúton is megvan a 100 , ha így haladok, hamar meglesz az első csekkem is
Tartós 100 max.120 volt a sebesség és ha jól emlékszem nekem akkor evett annyit.Persze ebben nagyrészt hosszútávú utazás volt mert a város az tényleg nyeli a benyát..
ugyanezzel a motorral 6ot?

akkor valamit nagyon nem jól tekerek a jobb oldalon...pedig se 6000fölé nem kergetem, se nem vezetek túl intenzíven...Oké, tegnap az X-bike - otthon táv megvolt 25 perc alatt
Én olyan 6 litert tankoltam általában..Persze ez egyén függő,kinek mennyire ragadós a keze a markolaton..Nyaralás lesz vagy mifene?Nem jobb hajóval menni?
jah, gyári dob, gyári légszűrő és gyári svagy= 4.8L-as tankolás százon

főleg, h előtte párszor beletankoltam a 7-8at vígan...
és ezek tényleg csak a legszükségesebbek...Korzika, de úgy, h a hátam porzikaaaa vidám szúnyogoktól amiket kettécsapkodok

köszi!
Azzal is lehet tempósan haladni
ebből előbb utóbb ezres gixxer lesz...

már ha eladja...
Az igen.. Hová készűlsz apám?Világkörüli útra?
kész lettem
Helló!
Keresd a fórumon Budmyke-ot..Neki olyan van ha jól tudom..
hellosztok érdeklödnék hogy 25 kw os sv van e valakinek eladó? üdv Dodo
Szolnok környékén keresek megbízható szerelőt 24 ezres szervízhez SV650-emnek. Ha vki ismer egyet, ossza már meg velem! Köszi!
Nekem necces, lehet, h kicsit kések , v vártok, v utánnatok megyek
akkor 9-re megyünk a kútra...
Részvétem! Én már indulok is a gépért! Majd minnyá' találkozunk!
Nekem nem megy már , hozzászoktam a 4.30-as ébresztőhöz
Szakmai ártalom
tolok egy gulyást + 1 brassóit a cáládnak, aztán indulok a vasé én is , me mé lenne ithon
Az vagyok, mert csörög a rohadt óra. Még el kell mennem a motorért, kávézni kell, a láncomat befújni, beöltözni,...most még csak reggelizek. Lassú vagyok, szuttyogok ezekkel a dolgokkal, így kell rá idő.
De bírnék még aludni pár órát! Mondjuk 10et!