Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hozhatsz!
Jobb is lett.
Bár cserélnék a lenti fehérrel.
Na jó, de Neked rugót is cseréltünk...
Rendicsek!
Nem vitatom.
Jó úton kisimul.Pattog picit nekem is.De megszoktam.Bár féknél feltólja a huzalkötegelőt a felső harmadáig.
vazzz....az olaj a csillapítást befolyásolja nem a rugózást.....csak annyi történik, hogy nem esik be olyan hirtelen mint a régivel és nem tolja ki koppig, de pattogni nem fog...cseréld bátran...
Én meg nem merem beletenni a 15-öst, félek hogy pattogós lesz a 70 kilómhoz.
azt tudom mikor van a csoportom, csak azt nem hogy ki kell-e menni reggel 9re regisztrálni. bár sanszos :S
Cseszheted.Míg okosodsz neke már jól betört a 15-ös ahogy sanyi mondta.Már két klikket tekertem rajta.
Pöccre.
Ja és van egy bontatlan 1l-es 15W-s Motul telóolajom, ha valaki most akarná cserélni elviheti.
Megy még?
Nekem be se vót indítva vagy 2 hete.
Nyár van vazze.Ma is motorral vótam.Igaz búvárruhában de motorral.
Majd nyáron, még egy 2 hétre be vagyok táblázva.
Hát nem, de alakul.
Ma vótam mechanika szigorlat szóbelin.
Elvagyunk mint a befőtt.Veled?Motor megvan?Rég vótá.Gyere ringre szombaton.
no előkerültél...levizsgáztál és már diplomás valami lettél?
Szasztok!
Helyzet?
Ugyiscsak délután mek.Nézelődök.Lazulok.Elméletileg még az idő is jó lesz.Majd megyek a lelátóra.
A reg-en nincs rajta melyik időpontban indul a csoportod?......gondolom előtte célszerű......bár lehet, hogy rögtön az elején kell érvényesíteni a reg-et...
Azt tudja valaki, hogy szombaton hányra kell menni a ringre ha van regisztrációm?
Én sem regeltem, de valószinüleg odamegyek nézelődni és ha lesz valami lehetőség akkor felmenni is.....
Gyulunk.Palyazni fogsz?
Akkor kinézek
Szerintem igen....