Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én meg a sok hiányosságomat Sanya zaklatásával pótolom
szerezz be két emelő szemet és egy hátsó emelőt...úgy egyszerűbb lesz olajazni meg az sosem árt ha van emelőd...Zoli32 -nél az emelőszemet ,tSanyi-nál meg az emelőt jó árusítva be is szerezheted
már nincs fedezetlen chec-je....
druszám mi van a "CHEC" problémával?
elhisszük, nyugodj meg.......örülj, hogy nincs gáz...
Én se sokat.
De hiányos tudást lelkesedéssel és sok flexkorongal pótolom.
Ez előfordulhat,mert most amikor néztem,akkor minden faxa volt.LEhet hülyének néztek,de annyira nem értek hozzá,hogy hihetetlen.:)
Ha visszatették bele a leeresztőt akkor benne kell lennie annak a fránya olajnak.
Az enyém jelentem megint termeli.Picit több van benne mint amennyit beletettem.
Valszeg nem gyött le mind.Majd elfogy.
1 óra alatt nem hül le annyira.Vagy nem egyenes terepen nézted.
most néztem meg,most fullon van hidegen. Amikor délután néztem akkor 3ora motorozás után,de 1 orás leállitás után néztem,ezek szerint még meleg volt.
ha csak nincs valami nagy gáz semmi esetre sem........biztos, hogy a motor függőben állt nagyjából vízszintes talajon amikor a szintet nézted?....
motul olaj és szerviz csinálta.Nem használhatta el ennyi km alatt igaz?
ezt nem értem........egy új motor ami olajcsere óta még tán 1000km se ment el nincs rendes olajszint?.....milyen olajat tettél bele?
hidegen olyan,mintha nem lenne benne,vagyis a kis ablakon keresztül nem látok semmmit!
akkor most miért szeretnéd cserélni?......párszáz km után?
Igen persze. Sőt ,most hogy elővettem tavasszal,2000km-nél is volt cserélve.
a könyv szerint minden 2. olajcserénél kell, de nem olyan drága dolog, hogy ne cseréld minden alkalommal.....az első olajcsere megvolt 1000-nél?
Szűrőt is kell cserélni ilyenkor?1 éves motor,2300km van benne...Akkor szervizbe kell vinnem
2.7l megy bele szűrőcserével együtt és repsol, motul, valvoline.....ezek beváltak....
Sziasztok.Köszi és milyen olajat öntsek bele és mennyit?
Gurútunk egy laza kéccázat, de q.rva jó vót
olajszintet hideg állapotban nézünk, egyenesbe állított motorral, nem úgy hogy kitámasztón van. Ha így csináltad és nincs legalább minimumon, akkor töltsél.
Sziasztok.Ma nézem a motoron az olajszintet és hideg állapotban nincs olaj abban a kis kijelző ablakban,viszont ha bemelegedett a motor és leállítom,akkor háromnegyedig van. Most akkor van benne normális mennyiség vagy öntsek bele?köszi előre is
Így van, gyertek csak a Mecsekbe
gyertek csak