Hello. Van eladó 2 db hátsó felnim art 20x10x9 4 db szélesitő.
Akit valami érdekelne irjon és küldök képeket roluk.
És ha valakinek lenne ltz-be valo hátsó tengelye az irjon mert érdekelne.
Yamaha YFZ 450 jó állapotban eladó.
Extrák: Magura kormány,M-cax kormány befogók, szélesített hátsó tengely, nagy kilépők,új NGK irídiumos gyertya. Csere nem érdekel, az ár minimálisan alkuképes.
Eladó új üzemóramérők. Bármilyen benzines járműre,kerti kisgépre felszerelhető. Az ár fix, posta megoldható. Ár.:4.000Ft
Bocsi hogy ide írtam, de nincs más normális quados topic.
Aprilia futómű elemek, épített alumínium váz és tank, vízhűtéses Aprilia blokk, 70 ccm Top Due henger dugó ( 54e. Ft) új Malossi főtengely és hajtókar (58e. Ft), 22-es Dellorto karburátor és verseny membrán, és Polini kipufogó rendszer. Elől-hátul hidraulikus tárcsafék, 12-es felnik pálya gumival, és két szeges gumi pluszban. 2010-ben Rabócsiringen 2. helyezést ért el, Debrecen Nagyerdei műjégpályán, két szezonban is kategóriájában mindig az első három között végzett. Nagyon gyors, 100at megy és jól gyorsul. Érdeklődni telefonon. 0630/8595-282
mostmár nem vakargatom a fejem, hanem kopogtatom a falhoz
a két ajánlott csomagtartó közül egyik se érne haza harminc ezerből. na mindegy, hátha lesz valakinek eladó valamikor... vagy ha nem akkor csináltatok
250km-es túrát csináltunk hétvégén. nagyon kellett volna a csomagtartó
Engem érdekelne ltz-re első, hátsó lánckerk és hozzá való lánc. Mennyi lenne igy az ára a szettnek? Előreis köszi váaszod.
Akit valami érdekelne irjon és küldök képeket roluk.
És ha valakinek lenne ltz-be valo hátsó tengelye az irjon mert érdekelne.
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Már elkelt!
Yamaha YFZ 450 jó állapotban eladó.
Extrák: Magura kormány,M-cax kormány befogók, szélesített hátsó tengely, nagy kilépők,új NGK irídiumos gyertya. Csere nem érdekel, az ár minimálisan alkuképes.
Eladó új üzemóramérők. Bármilyen benzines járműre,kerti kisgépre felszerelhető. Az ár fix, posta megoldható. Ár.:4.000Ft
Bocsi hogy ide írtam, de nincs más normális quados topic.
a két ajánlott csomagtartó közül egyik se érne haza harminc ezerből. na mindegy, hátha lesz valakinek eladó valamikor... vagy ha nem akkor csináltatok
250km-es túrát csináltunk hétvégén. nagyon kellett volna a csomagtartó