a tengely többi részéhez képest mennyire kiemelkezdő a csapágy helye? lehetne még belöle leesztergálni? hogy mondjuk legaláb 1mm falvastagságú perselyt rá lehessen húzni? mert akkor megoldható a dolog :)
Szia Isiisi!
A láncszett első, hátsó fogaskerékkel együtt 30.000 ft, zsír új!
Van hátsó tengelyem, 2007-s, hibátlan, 30.000 ft szintén.
Ha kérdésed van, hívj: 20/391-5561
illetve lenne bárkinek 5lete, hogy cserén kívül hogy lehetne orvosolni...gondoltam tengely felhegesztés+eszterga, de ez szerintem meggyengítené a tengelyt... perselyhez meg talán nem elég nagy a kopás... esetleg van picivel kisebb belselyű csapágy? esetleg csinált már valaki ilyen alternatív megoldást?
üdv elvileg nem csak a felfogatás hanem szinte ugyan az az egész blokk plusz a trx-be van hátramenet vezérlés minden alkatrész megegyezik elvileg :D de nem biztos :D
Üdv nekem is trx 400-am van nem lehet véletlenül hátramenetet kapcsolni mivel a jobb első sárvésőn be van bele építve egy tekerő gomb ami úgy néz ki mint egy gyújtáskapcsoló. Szóval ezt elfordítva egy bovdent húz a szerkezet ez által az 1. sebesség alatt találjuk meg a hátrameneti fokozatot.
Üdv.:Quados RIPI
nekem nem komplett quad kellene hanem egy blokk
lehetőleg az első kiadásokból ahol még nincs hátramenet
amúgy ezeknél hogy van a hátramenet? véletlen hátramenetbe kapcsolás lehetséges? vagy van valami külön "mód/védelem"
Azért köszi az 5letet :)
ha valakinek van írjon!
köszi!
Köszönöm szépen!
kompletten minden kacatjával(kapcsolók, cdi stbstbstb) lényegében a váz, futómű, idomok maradnának
+ajánlom még a DRZ LENDKEREKET!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
A láncszett első, hátsó fogaskerékkel együtt 30.000 ft, zsír új!
Van hátsó tengelyem, 2007-s, hibátlan, 30.000 ft szintén.
Ha kérdésed van, hívj: 20/391-5561
Mennyiért adnád a láncszettet? Csak az "alap" méretben van, vagy van lenne kisebb hátsó lánckerékkel?
Mennyibe kerülne nálatok egy nem kopott hátsó tengely?(nálam a kerékcsapágy belselye már nem fekszik rá rendesen a tengelyre, és lötyög rajta)
THX!
menniyért adnád a quadot mert szeretnék rendszámos quadra váltani
én egy xr400-ba szeretném beépíteni elméletileg teljesen egyforma a felfogatása
Üdv.:Quados RIPI
lehetőleg az első kiadásokból ahol még nincs hátramenet
amúgy ezeknél hogy van a hátramenet? véletlen hátramenetbe kapcsolás lehetséges? vagy van valami külön "mód/védelem"
iá:25000-ft