Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdeklődni: 30/3511976
ELADÓ !
Megnéztem sajnos nem eléggé :( Szerintem ebből tengelycsere lesz :S
Azért köszi az 5letet :)
LTZ400 hoz keresek valami dögös hangú dobot!
ha valakinek van írjon!
köszi!
Szia.3-6 ezer ft között állapot függő.Ujj 9 ezer ft.06 30 231 79 20.Üdv Zsé.
Szia! 5000/db Jó állapótúak Érd 20-391-5561
Sziasztok. Érdeklődnék, hogy ltz 400-hoz első féktárcsák milyen áron mennek használtan? Darabárra gondolok (1 db-ra lenne szükségem).
Köszönöm szépen!
akkor megoldható lenne a trx 400 blokk?
kompletten minden kacatjával(kapcsolók, cdi stbstbstb) lényegében a váz, futómű, idomok maradnának
Ha valaki tuningolná LTZ quadját!
+ajánlom még a DRZ LENDKEREKET!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Quadók Eladók! Érd 20-391-5561
üdv.ltz-re hány szemes lánc való?
a tengely többi részéhez képest mennyire kiemelkezdő a csapágy helye? lehetne még belöle leesztergálni? hogy mondjuk legaláb 1mm falvastagságú perselyt rá lehessen húzni? mert akkor megoldható a dolog :)
Szia Isiisi!
A láncszett első, hátsó fogaskerékkel együtt 30.000 ft, zsír új!
Van hátsó tengelyem, 2007-s, hibátlan, 30.000 ft szintén.
Ha kérdésed van, hívj: 20/391-5561
Szia.Nálam 25-35 ezer között.
illetve lenne bárkinek 5lete, hogy cserén kívül hogy lehetne orvosolni...gondoltam tengely felhegesztés+eszterga, de ez szerintem meggyengítené a tengelyt... perselyhez meg talán nem elég nagy a kopás... esetleg van picivel kisebb belselyű csapágy? esetleg csinált már valaki ilyen alternatív megoldást?
Üdv!

Mennyiért adnád a láncszettet? Csak az "alap" méretben van, vagy van lenne kisebb hátsó lánckerékkel?

Mennyibe kerülne nálatok egy nem kopott hátsó tengely?(nálam a kerékcsapágy belselye már nem fekszik rá rendesen a tengelyre, és lötyög rajta)

THX!
szia
menniyért adnád a quadot mert szeretnék rendszámos quadra váltani
üdv elvileg nem csak a felfogatás hanem szinte ugyan az az egész blokk plusz a trx-be van hátramenet vezérlés minden alkatrész megegyezik elvileg :D de nem biztos :D
köszi az infót!
én egy xr400-ba szeretném beépíteni elméletileg teljesen egyforma a felfogatása
Üdv nekem is trx 400-am van nem lehet véletlenül hátramenetet kapcsolni mivel a jobb első sárvésőn be van bele építve egy tekerő gomb ami úgy néz ki mint egy gyújtáskapcsoló. Szóval ezt elfordítva egy bovdent húz a szerkezet ez által az 1. sebesség alatt találjuk meg a hátrameneti fokozatot.
Üdv.:Quados RIPI
nekem nem komplett quad kellene hanem egy blokk
lehetőleg az első kiadásokból ahol még nincs hátramenet
amúgy ezeknél hogy van a hátramenet? véletlen hátramenetbe kapcsolás lehetséges? vagy van valami külön "mód/védelem"
Szia! Van! Érd 20-391-5561
Sziasztok! ltz-400 -hoz tuning elektronika eladó! 1500-2000-el tovább lehet pörgetni! jól lehet érezni a különbséget! BIG GUN ELEKTRONIKA!
iá:25000-ft

Szia.Van 8000 ft.Van elektronika is.Hívj ha még aktuális.06 30 231 79 20 Üdv :Zsé
esetleg trx400 blokkot tudnál szerezni?