Hello.
Köszi szépen, haverom már beszélt veled tegnap. Még nem tudom mikor szedem le a kerekeket, mert elvan törve a kezem, aztán megy csak a javítóhoz (ha megtudja csinálni), ha nem boldogulnak ott, akkor valószínű, hogy vennék, meg még pár alkatrészt is :)
Üdv!
500.000 körül keresek LTZ 400 ast! azonnal kp ban fizetek!
csak normális szép állapotú érdekel!
ha esetleg valaki tud ilyesmit akkor nagyon megköszönném ha jelezné!
Sziasztok. Volt egy kisebb esésem és a bal első/hátsó felnik meghajlottak (a csavarokkal szemből nézve alul befele, felül kifele nyomódott), javíthatók még azok? Esetleg ha nem, valakinek van eladó 1 db gyári hátsó ltz did alufelni, meg ugye ugyan ilyen 1 db első? Mellékeltem a hátsóról képet, de annyira nem kivehető a sérülés.
Köszönöm előre is.
Ertem,benne vagyok egy jo kis turazasba! Merre szoktatok menni? Csak ketten vagytok? Legkozelebb mar csak januar korul megyek haza,de majd telefonalok es eggyeztetunk egy jo tura ugyben! Nemtudom mennyit szannal a garmin tartora,de ha nemsikerul talalnod akkor szolj,en tudok neked majd vinni ( 15.000ft, Uj) ha jo ez az ar! Udv: Tomi
Túrázásba akar beszervezni,mert át szokott jönni hozzám a kertek alatt Debrecenbe, és innen indulunk együtt.Én is LTZ 400-al csatlakozom, általában vasárnaponként van időnk, és 60-80 Km-t megyünk. (istván)
popikjani! Miskolci is jo lenne! Te szerelsz vagy valami ismerosod? Ha te szerelsz,tudnal adni egy email cimet,mert jo par kerdesem lenne! Vagy ha nem gond bejelollek facebook-on!Segitsegedet elore is koszonom!
istvanmotor: Nemtudod veletlenul hogy szereles ugyben vagy turazasok ugyeben venne fel velem a kapcsolatot? Korabban mar itam egyszer hogy kulfoldon dolgozom es ritkan vagyok otthon de elmentettem a szamot es majd racsorgok!
Eladó a képen látható hátsó idom illetve gyári (vadiúj) kerekezővas.!
idom ára (hibátlan) 12500 + posta
kerekező : 15000+posta
érdeklődni : 06 30 312 08 94
Köszi szépen, haverom már beszélt veled tegnap. Még nem tudom mikor szedem le a kerekeket, mert elvan törve a kezem, aztán megy csak a javítóhoz (ha megtudja csinálni), ha nem boldogulnak ott, akkor valószínű, hogy vennék, meg még pár alkatrészt is :)
500.000 körül keresek LTZ 400 ast! azonnal kp ban fizetek!
csak normális szép állapotú érdekel!
ha esetleg valaki tud ilyesmit akkor nagyon megköszönném ha jelezné!
Köszönöm előre is.
Ádám
AXO Boxer 42-43-as hibátlan (talpa és csatjai is),
Garmin c510 street pilot, frissített Mo. térképpel,
Quad 8-as gumik ( 19x7.00-8), 8-as acélfelnik(4x88 mm) eladók.
Elérhetőségeim:
e-mail:istvanmotor@freemail.hu
Tel:06 30/8595-282
idom ára (hibátlan) 12500 + posta
kerekező : 15000+posta
érdeklődni : 06 30 312 08 94