Eladó egy Suzuki LTZ 400-as QUAD.
Egy kis motorhibája van.:Főtengelycsapágy cserére érett .
Gyári állapotban,gyári kipufogó, gyári matricaszettel és a gumik is gyáriak de kissé kopott állapotban vannak.Van rajta Első ütköző,Kilépő,
teleszkópharisnyák.! + igény esetén vadonat új kerekezővas (+15.000)
AZ ÁR IRÁNYÁR.! 500.000 Ft
Érdeklődni csak telefonon.! Éjjel nappal hívhatsz.!
06 30 312 08 94
06 70 657 23 90
Szia!
Nekem szintén rendelkezik érvényes forgalmival novemberig korlátlanul, de ha elviszem vizsgáztatni, akkor a 40km/h-s korlátozás belekerül a forgalmiba...
Állított már meg rendőr, minden rendben volt.
Voltam vele külhonban is közúton/aszfalton, szóval jó móka meg kényelmes, de egy 6. sebesség vagy hosszabb áttétellel még jobb lehetne utcára.
Gondoltam még rá, hogy talán Romániában érdemes lenne levizsgáztatni vagy bármely környéki EU-s országban, ahol nem túl drága, de lehetséges, viszont ha jól tudom kellene hozzá bejelentett lakcím, ami nincs. :/
Szevasz debrecenigabika. Nekem is van egy LTZ-m,én is most vizsgáztattam,én tudok egy komoly járgányt :) ,friss műszakis,igaz meg van az ára,nem tudom mennyire alku képes,ha komolyan gondolod hívd fel http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Hátulról nézve a bal oldali dupla anyák közül a külsővel kezdj. Kúpos csavarok, tehát jól össze vannak szorulva, de egy jó kulcs vagy fogó meg rá egy méteres cső csodákra képes.
Összesen: 95000ft Sarok védő : 20000ft
tel: 06703274701
Egy kis motorhibája van.:Főtengelycsapágy cserére érett .
Gyári állapotban,gyári kipufogó, gyári matricaszettel és a gumik is gyáriak de kissé kopott állapotban vannak.Van rajta Első ütköző,Kilépő,
teleszkópharisnyák.! + igény esetén vadonat új kerekezővas (+15.000)
AZ ÁR IRÁNYÁR.! 500.000 Ft
Érdeklődni csak telefonon.! Éjjel nappal hívhatsz.!
06 30 312 08 94
06 70 657 23 90
Nekem szintén rendelkezik érvényes forgalmival novemberig korlátlanul, de ha elviszem vizsgáztatni, akkor a 40km/h-s korlátozás belekerül a forgalmiba...
Állított már meg rendőr, minden rendben volt.
Voltam vele külhonban is közúton/aszfalton, szóval jó móka meg kényelmes, de egy 6. sebesség vagy hosszabb áttétellel még jobb lehetne utcára.
Gondoltam még rá, hogy talán Romániában érdemes lenne levizsgáztatni vagy bármely környéki EU-s országban, ahol nem túl drága, de lehetséges, viszont ha jól tudom kellene hozzá bejelentett lakcím, ami nincs. :/
Most vizsgáztattad?
Akkor elvileg már Neked is benne van a korlátozás - 40km/h közúton igaz?
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...