Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ltz 400 Alkatrészek! Érd 20-391-5561
Eladó még szinte új állapotú
GOLDSPEED quad gumi AT20×6-10 méretben
irányár 10.000Ft /db

Illetve Lámpahely takaró műanyag
8.000 Ft

Érd: ifjvarga@hotmail.com, 30/9-312-986

Üdv mindenkinek
Sziasztok
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy az ltz 400 gyári és az athéna 440 henger hengerfejtömítése különböző vagy ugyan az?
Ha különböző hol tudnék 440-es hez beszerezni tömítést. Gyári suzuki boltba nem lehet és eten se nagyon találtam.
Segítségeteket előre is köszönöm
Hivatalosan nem lehet, kis pénzel vagy ismerőssel el lehet intézni, de ha a rendőr kukacoskodik akár le is veheti a rendszámot róla.
Sziasztok.
kb 4 nappal ezelott kijottem kulfoldre dolgozni igaz meg nincs munka,de quadokat neztem amikor volt egy kis idom. Svajcba vagyok es rengeteg quad maszkal az utcan. rendszamos mind az osszes. nem ertem miben mas svajc meg nemetorszag mint magyarorszag itt kint lazan gond nelkul lerendszamozzak neked a quadot.
amugy magyarhon-ba is lehet forgalmiztatni beszeltem par emberrel es rendorokkel is.Van ismerosom (rendor) es mondta hogy nincs megtiltva.Nem a plazaban levo rendorel beszeltem aki az autokra vigyaz...remelem ertitek mire celzok. :D szoval mennyetek mert lehet........igaz keresni kell mert jok a programok csak sok a kocsog alapon nehez forgalmiztatni de lehet..

bocsi a helyesirasert meg mindenert csak itt nincs ekezet ..stb...... waaa xD
Szia!

Tudnánk beszélni?
Veszprémi vagyok, most viszem a quadom műszakira!
Segítségképpen a felkészüléshez kérdezhetnék pár dolgot?
Ha megcsörgetsz visszahívlak : 30/509-3558
Köszönöm!
LTZ 400 alkatrészek eladok.
LTZ 400 alkatrészek eladok. 06 30 231 79 20
2db új első gumi eladó. 30e ft/pár
garnitúra szöges gumi télire eladó. 20e ft/4db
Eladó egy Suzuki LTZ 400-as QUAD.
Egy kis motorhibája van.:Főtengelycsapágy cserére érett .

Gyári állapotban,gyári kipufogó, gyári matricaszettel és a gumik is gyáriak de kissé kopott állapotban vannak.Van rajta Első ütköző,Kilépő,
teleszkópharisnyák.! + igény esetén vadonat új kerekezővas (+15.000)

AZ ÁR IRÁNYÁR.! 565.000 Ft

Érdeklődni csak telefonon.! Éjjel nappal hívhatsz.!
06 30 312 08 94
06 70 657 23 90

kb ~5000 ft (nekem márciusban ilyen körül volt) a vizsga és ennyi. Ha van otthon 4db indexed meg hozzá relé és kapcsoló, meg egy bicikli kilométeróra akkor ennyi. én vettem egy 300 ft-os ledes kis világítótestet a rendszámhoz és semmi mást. teljesen hivatalosan lehet intézni.
Helló,és anyagiakban kb mennyibe kerül összesen?
Szia! semmi fajta különleges kenőpénz vagy ismeretség sem szükséges. Én a veszprémi nkh-hoz bevittem a quadot, persze irányjelzővel, kilométerórával, rendszámtábla világítással, prizmával, gyári kipufogóval és e jeles utcai gumikkal és minden gond nélkül átment. A lényeg, hogy legyen nálad egy 40-es matrica amit lehetséges, hogy felragasztatnak differenciálmű "hiány" miatt. Elméletileg ez a 40-es korlát bekerül a forgalmiba is. De ha elfelejtik akkor nem kell emlékeztetni őket... :) de ezt persze csak akkor tudod ha forgalomba van helyezve tehát már van rendszáma.
2007-es Suzuki Ltz400 eladó. Érd:+36307571980
popikjani: irtam a szerelessel kapcsolatban!
Kell valaki aki jól ismer valakit a közlekedésfelügyeletnél 30e+ a szálításra nekem 20 volt +kilóméteróra eredetikipuff
Sziasztok ltzmet javitom, a vázat le szeretném festeni. Milyn festékkel tegy van rá valami ötletetett?
Akkor még is csak meglehet :D] nem mondanád el nekem hogy mégis hogy sikerült ?
Igen elméletileg nem lehet de nekem van egy ltzm 2 hetes friss müszakival
Szai ! Köszönöm szépen a sok infót! Akkor ugynézki nem lehet lerendszámoztatni őket. Viszont sikerült ma találnom olyat is ami rendesen rendszámos és forgalomban is van igaz csak 2 őt és azt is csak két napig kelett árulni mert el is kelt . De ezek szerint valahogy csak meglehet csinálni mert idén műszakizott mind a kettő. De akkor azt hogy hogy az igencsak rejtély marad.
Szia
Azért nem találsz érvényes műszakis LTZ-t, mert hivatalosan nem lehet forgalomba helyezni őket. Amelyik rendszámos volt azt sem.
Forgalomba helyezés pár feltétele:
EU típusbizonyítvány
max. 18kw teljesítmény
E-jeles lámpák, indexek, gumik, tükrök, kipufogó
stb

Az LTZ ezeknek nem felel meg
Amit lehet rendszámozni:
Polaris néhány típusa
Kymco néhány típusa
Yamaha Raptor 350
Kínai vackok (nem ajánlott)
De ezekből is csak az ami rendelkezik típusbizonyítvánnyal, tehát gyárilag rendszámosnak alakították ki.
Sziasztok! Szeretnék venni egy ilyen LTZ 400 ast de amiket találtam a neten azok vagy okmány nélkül vannak vagy ki van vonva a forgalomból ideiglenesen. Most az lenne a kérdésem hogy az olyan amelyik ki van vonva a forgalombol de meg van a rendszáma és forgalmija is csak ugye le van járva a műszakija na sz ilyen quadokat ujra le lehet műszakiztatni ? És vissza tudom hozni a forgalomba ? Mert én közútra szeretném csak addig félek megvenni ameddig nem tudom biztosra hogy vissza tudom e hozni. Nagyon szépen köszönöm a segítséget üdv!
Ltz 400 Eladó! 2006 Évj! Hibátlan! Érd 20-391-5561
Arctic cat Xc 450 Eladó! Évj 2012 4x4 Újszerü! Érd 20-391-5561
Ltz 400 Alkatrészek! Érd 20-391-5561