Helo.
köszi.
elvileg nemcsak felni, hanem többféle cucc is kellene quadhoz. pl: első gumik, kuplungbovden, láncfeszítő görgő.
napokban hívni foglak ezzel kapcsolatba.
Sziasztok! Kenda gumik érdekelnének ami jó állapotban vannak olyan 90%-os vagy még jobb- Meg új Kenda gumi is érdekelne LTZ-re előre és hátra is kellene nekem! Árakat írjatok köszi!
Sziasztok!
Nekem van egy kfx400-as Kawasaki quadom, (ugyanaz mint az ltz400) és van egy kis problémám vele. Én nem nagyon értek hozzá, viszont több ismerős mondta már, hogy szelep hangja van, és szelephézag állításra kéne vinnem. Ettől függetlenül nagyon jól megy. Erre mennyire kell figyelni, és kb. mennyibe kerülne megcsináltatni?
Van esetleg olyan gumid, ami jó lenne a téli használatra, hóba? Mert nekem a gyári dunlop van, de azzal mindig elakadok.
rendben, van minden, amit kérsz. Várom a hívásod! 20/391-5561
köszi.
elvileg nemcsak felni, hanem többféle cucc is kellene quadhoz. pl: első gumik, kuplungbovden, láncfeszítő görgő.
napokban hívni foglak ezzel kapcsolatba.
Felnik (első) milyen árban vannak?
Nekem van egy kfx400-as Kawasaki quadom, (ugyanaz mint az ltz400) és van egy kis problémám vele. Én nem nagyon értek hozzá, viszont több ismerős mondta már, hogy szelep hangja van, és szelephézag állításra kéne vinnem. Ettől függetlenül nagyon jól megy. Erre mennyire kell figyelni, és kb. mennyibe kerülne megcsináltatni?