Sziasztok , LTZ400 K3 futómű-kormányoszlop felújitásban vagyok ehhez lenne szükségem új alkatrészekre (összes trapézszilent ,kormányoszlop persely vagy csapágy nemtudom miben fekszik,esetleg gömbcsuklók alsó-felső) kizárólag új alkatrész érdekel . Továbbá első gumik 90%-tól (Dunakanyar)
Tudtok nekem abba segíteni, hogy az LTZ-n mi a francért szakadozik le a futófelület ( a bütykök) Vee Rubber Venom típusú gumiról, ráadásul ez már a 2. szett és ennek is zsaku úgy, hogy az előző is kb 70%-os volt, meg ez is...? Van erre vmi megoldás, okosság, trükk vagy valami, vagy másnak volt már ilyen problémája?
Köszi a segítséget és a választ előre is!
Szép napot!
heló,l7e kategória mit jelent?B-vel lehet vezetni?Mert én olyat keresek ,hogy b vel tudjam vezetni közúton,.és ha 2015 ben lejár azután is megkapom rá a vizsgát?
Tudtok nekem abba segíteni, hogy az LTZ-n mi a francért szakadozik le a futófelület ( a bütykök) Vee Rubber Venom típusú gumiról, ráadásul ez már a 2. szett és ennek is zsaku úgy, hogy az előző is kb 70%-os volt, meg ez is...? Van erre vmi megoldás, okosság, trükk vagy valami, vagy másnak volt már ilyen problémája?
Köszi a segítséget és a választ előre is!
Szép napot!