Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Segitség kellene!

Millka papa itt járt és elrontotta a gépem

Minden egyes hozzászolásnál kiadja egy elemküldött üzenetemet.
Hogy tudom kitörölni
nemtom...megnyitja?
Milyen ágy?
Milyen alvás?
Hasadra süt a nap!
Good8
Na, szépfiúk és még gyönyörűbb hölgyek (ha vannak itt most). Nekem lépnem kell, vár az ágyam (ha már tortát nem kapok)
Sajnálom!

De bepotoljuk!
Szerintem azt jobbabn megemészti,mint azt hogy Hondát magasztalsz!Ráadásul ezen a forumon!
Hozzá teszem nekem tetszik,hogy "hondás vagy"!
Ja és igen,GYERE!
Apa még meg sem kérdezett ez az egyik. A másik, hogy nekem ez az utsó szombat ami nem jó... Pont ez. De legközelebb megyek. Vagy motorral, vagy motorossal, vagy gyalog De ott leszek
Mi másra gondolnék?
Szóval én ne is menjek... Egyébként nem is írok exxtra gáz dolgokat... És nálad mit szólnak, hogy kis fiatal lányáknak írsz ilyeneket?
Örülök!

Viszopnt apud jelentkezése után,nemlátom a +1-föt!Ugye ez nem azt jelenti,hogy nem szándékozol megtisztelni minket a jelenléteddel?
Értem. Hát AZOKAT a képeket majd csak neked átküldöm
Az vagyok, akire gondolsz és köszönöm az ajánlatod, elfogadom... Már ha a motorozásról beszélünk
Apa nemtom mit szól az írásaimhoz, de ő tudja, hogy nem vagyok egyszerű eset, megszokta már sztem.
Egy nagyon frappáns ötlet bontakozott ki ama sokésszel megtöltött agyambol!

A jövöhét végéreis joooooooooooidöt mondanak!Mi lenne ha,szombaton nyeregbe pattannánk,és mennénk egy karikát!Mondjuk uticélnak jolehet Velence,vagy Balaton TATABÁNYA érintésével!Ott jol kiinnánk Hayabusagorl-t a kávéjábol,és megengednénk hogy csatlakozzon!
Találkahely:a szokott!Aki még nem tudná Budaörsi SHELLAGIP kut 11.00(délelött).

1)Milka+Milkáné
2)Hayabusagirl
3)Menya,
Menya,Menya,Menya ja meg Gabica
4)Fiveurban
5)Nem tudom azota iratkozott e fel valaki,ha igen,akkor elnézést kérek,de nemtudok sokat vissza nézni!
Még valami!

Illik feltanni képeket magadrol!Hogy milyeneket?Hogyis mondjam,hmmmmm.Lenne ötletem,de apud agyonütne érte!
Szia!

Apud mitszol at irásaidhoz?
Remélem az vagy akire gondolok!

Mert akkor én meg neked ajánlom magam!
Jé egy újabb ismerős! Szeja MILKA!
Amugy szépjonapot!
Megjöttem!
Bár mobilrol ami nem épp qa legolcsobb,de ez van!
a lényeg hogy nemkell nélkülöznötök engem!
Az eszed toka nemjoooooooooo!
Tanulj meg gyorsan öltözni... bár én sem vagyok egy turbó pláne a jó kis többszörösen balesetes kezecskémmel
Dehogynem... Szerinted mé csiga a nevem?
Lassan lécelek, mert jön értem az Uram

Pusz mindenkinek...
Kérek tortát! Mingyá felülök a buszra, oszt megjelenek... Mi az a hatalmas? Hát, egen... te ezt nem tudhatod