ez az ezért irtam az elöbb is hogy itt engedlek el,egy darabig megyek,és ha látom többet válal be közúton mint én,jön a félre értehtetlen lehúzódás...és igen én is magamnak mocizok,imádom is mokor a motor oldalán csüngve,végig gyorsitasz még kanyarokban,ezért imádom a hosszú elnyújtott kanyarokat...
az hoyg meg ki miért van még egyben! adjon hálát a sorsnak,mert mikor eléd dob egy beláthatatlan eseméynt és azt old meg,de ha már nics rá esélyed sem akkor majd megtudod miylen faxa ygerek vagy...hogy a szrabbak közül kell válogatni...nem vagyok rosz akaró senkinek föleg itt nem,,,
én közel 200000km mentem motorral egyszer felrepültem 1 suzuki tetejére mert elém vágott az auto.akkor még futár voltam
másszor meg megnyomtak oldalrol mert zárovonalon elöztem de csak lassan. nem készitek videokat nem tünök ki h menö legyek,stb stb aki jön velem az ugy is tudja hogy megyek.
ja..rinyabinya...de még egyben van a gépem. Az szinte biztos, hogy én vagyok itt a legkezdőbb busás, de engem sosem érdekelt, hogy én legyek a leggyorsabb meg a hűdebedöntöttemjani... az meg főleg nem, hogy ki mit mond a motorozásomra. Én kizárólag magamnak motorozok és ez így is fog maradni. Ez persze nem arra vonatkozik, hogy jótanácsot és észrevételeket nem veszem szívesen és persze meg is fogadom őket.
igen a közepe kopott, mivel nagyon keveset jártam döntögetni, és egyébként sem nagyon döntögetek, nekem kb 2 cm van a majré csíkig... Te csak döntögess akkorákat amekkorákat akarsz.
itt vagyok, látok mindent de nem tudok beszólni mert dolgozom, de azért olvasom
az hoyg meg ki miért van még egyben! adjon hálát a sorsnak,mert mikor eléd dob egy beláthatatlan eseméynt és azt old meg,de ha már nics rá esélyed sem akkor majd megtudod miylen faxa ygerek vagy...hogy a szrabbak közül kell válogatni...nem vagyok rosz akaró senkinek föleg itt nem,,,
másszor meg megnyomtak oldalrol mert zárovonalon elöztem de csak lassan. nem készitek videokat nem tünök ki h menö legyek,stb stb aki jön velem az ugy is tudja hogy megyek.
az a jó, ha mindenki a saját tudása szerint moccol... abból talán nem lehet baj...
na jó nem bántalak... - ne vegyél ám komolyan... csak amennyire kell...
majd ha megtanultál moccolni azzal, hogy okít valaki még nem jó motoros