Szarul, de büszkén. Megszopattak, nem volt lazaság, 1x be is szartam mert hát ugye 2 napja szinte nem aludtam és nem is készültem. De hoztam az eddigi jó formámat "és telefonos segítséget kértem"
vagyis határozott fellépés és egy kis taktika és máris volt puskám és sikeresen helytálltam.
Alpha hírek: most tudam volna bemenni a kórházba, de előtte felhívtam Alpha mamát. Csak hozzátartozók mehetnek be, ma egész nap szinte aludt, pihennie kell holnapra, hálistennek nincs semmi baj, reméljük ez így marad és hamarosan látogazható lesz.
Telefonon folyamatosan informálódom továbbra is és közzé teszem.
A farsang kis vidi 14 perc kb mindenkiröl itt a link 160 mega
lépések:
1.klik a linkre
2.megaupload toolbar letöltése-instalálása
3.klikk ismét a linkre
4.ekkor bejön az oladal MEGAULPOAD név mellett felül 3 jegyü kód beirása mellette Download klikk
5.bejön két oeszlop FREE oszlop alján vissza számol 45másodpercet majd Klikk FREE DOWNLOAD-ra
és már jön is le!-ha látod a weboldalon szeded le akkor ne csukd be az oldalt mig le nem szeded,ha van letöltö progid amink keresztül szed le,mint mozilla akkor becsukhatod.
jó azórakozást http://www.megaupload.com/?d=5...
nekem meg nyitja,mert le van töltve a toolbar,ha ra klikklesz a linkre be kell adja,az ingyenes tolbart,ha meg látod a többit mint 3 jegyü kódot és a rublikáját akkor jön is le nézd a leirásomat...
Megkérdezem anyukámat hogy élte meg mikor 16évesen elmentem itthonról motorral. Mit élt át. Hátha azzal segíteni tudok.
Olvastad Alpháné írását?
Hogy tudunk segíteni Neki?
vagyis határozott fellépés és egy kis taktika és máris volt puskám és sikeresen helytálltam.
Ezek jó hírek! Reméljük holnap is minden rendben lesz!
Neked hogy sikerült a vizsga?
Telefonon folyamatosan informálódom továbbra is és közzé teszem.
Te is dolgozhatnĂĄl mĂĄr 1 kicsit
Vagy
Na ez az
Van egy fél órám, gondoltam írok gyorsan egy kicsit.
nézzétek meg ezt is!
A címe:Démonűzés Hosszúból!
lépések:
1.klik a linkre
2.megaupload toolbar letöltése-instalálása
3.klikk ismét a linkre
4.ekkor bejön az oladal MEGAULPOAD név mellett felül 3 jegyü kód beirása mellette Download klikk
5.bejön két oeszlop FREE oszlop alján vissza számol 45másodpercet majd Klikk FREE DOWNLOAD-ra
és már jön is le!-ha látod a weboldalon szeded le akkor ne csukd be az oldalt mig le nem szeded,ha van letöltö progid amink keresztül szed le,mint mozilla akkor becsukhatod.
jó azórakozást
http://www.megaupload.com/?d=5...
nekem meg nyitja,mert le van töltve a toolbar,ha ra klikklesz a linkre be kell adja,az ingyenes tolbart,ha meg látod a többit mint 3 jegyü kódot és a rublikáját akkor jön is le nézd a leirásomat...
Milyen elnem küldött üzenet Pep?
Format c: ezen már csak az segit!
És a többieknekis!Pár kép lemaradt a feltöltésnél!Amit lessz rendes netem,potolom öket!
Már ott volt az üzi!Nem emlékszel?