ez ugy van,,de sajna magyar országnak a "megaupload"igy ad slot-tot ha tolbarként felrakod,,,inygenes és nagyon jó,,,,,ezt bárki használhatja fájlok továbbitására.....
itt 500megáig rakhatsz fel bármit szerintem az egyik legjobb fájlmegsoztó
te mit használsz?
bár már nincs nagy kedvem máshová felrakni de max legközelebb oda rakom..
A farsang kis vidi 14 perc kb mindenkiröl itt a link 160 mega
lépések:
1.klik a linkre
2.megaupload toolbar letöltése-instalálása
3.klikk ismét a linkre
4.ekkor bejön az oladal MEGAULPOAD név mellett felül 3 jegyü kód beirása mellette Download klikk
5.bejön két oeszlop FREE oszlop alján vissza számol 45másodpercet majd Klikk FREE DOWNLOAD-ra
és már jön is le!-ha látod a weboldalon szeded le akkor ne csukd be az oldalt mig le nem szeded,ha van letöltö progid amink keresztül szed le,mint mozilla akkor becsukhatod.
jó azórakozást http://www.megaupload.com/?d=5...
Hát dolgoznék én szivesen de a doki nem engedi sanja!
Az ügyeket próbálom intézni hátha sikerül kicsikarni még 1 kis pénzt a biztosítótol legalább a moca árát előbb mert akkor már lehetne nézelődni moca ügyben!
Ugyhogy projekt van, de nem munka hanem gyógyulás! Jövő7 reumatológia biztos rosszulirtam de nem érdekes + ortopédia aztán hajlit hajlit hajlit ha jó a mocára akkor menünk venni...
Egy nagyon frappáns ötlet bontakozott ki ama sokésszel megtöltött agyambol!
A jövöhét végéreis joooooooooooidöt mondanak!Mi lenne ha,szombaton nyeregbe pattannánk,és mennénk egy karikát!Mondjuk uticélnak jolehet Velence,vagy Balaton TATABÁNYA érintésével!Ott jol kiinnánk Hayabusagorl-t a kávéjábol,és megengednénk hogy csatlakozzon!
Találkahely:a szokott!Aki még nem tudná Budaörsi SHELLAGIP kut 11.00(délelött).
1)Milka+Milkáné
2)Hayabusagirl
3)Menya,Menya,Menya,Menya ja meg Gabica
4)Fiveurban
5)Nem tudom azota iratkozott e fel valaki,ha igen,akkor elnézést kérek,de nemtudok sokat vissza nézni!
frissitett változat!
Mivel divat, hogy a fórumon lista készül, tennék egy javaslatot.
Kb 1órakkor mikor Alphánál voltam, a hugával kimentem beszélni és akkor elhangzott tőlem, hogy amint felépül szét rúgom a seggét.
Kb 2 órakkor Maistear szintén ezt monda.
Most meg Zoo jelentkezett erre a feladatra.
Szóval a lista címe legyen: Ki akarja szétrúgni Alphának a seggét? Természetesen szeretetből.
0.1 Alphanékriszti---VIP helyröl indulhat..
1. Baba1
2. Maistear
3. Zoo+Zooné
4. Biri + Timcsi
5. Menyus + Gabyca
6.Fiveurban és a 40 rabló
7.Mr+Mr.-né
8.Csöle
9.pep de akkor már nem fog fájni a lábam-----------------------VÁRD KI A SORODAT!
10.Én csak lélekben tudom de természetesen szeretetből.(Atti a kíváncsifáncsi)
11. Balusk8
12. Fistvan (csak, hogy valami listán már én is rajta legyek) Jobbulást Alpha!
13. Hayabusagirl- 2 lábbal
14. Laci75
15. Milka
Vagy Mivel divat, hogy a fórumon lista készül, tennék egy javaslatot.
Kb 1órakkor mikor Alphánál voltam, a hugával kimentem beszélni és akkor elhangzott tőlem, hogy amint felépül szét rúgom a seggét.
Szóval a lista címe legyen: Ki akarja szétrúgni Alphának a seggét? Természetesen szeretetből.
1. Baba1
2. Maistear
3. Zoo
4. Biri + Timcsi
5. Menyus
7. Csöle
8)Milka
Szerintem mindenkinek a tudatában van, hogy haza várják, de nehéz nem átlépni az a bizonyos határt. Pláne egy ilyen gépnél... Mindig egy kicsivel tovább húzod, mert azt hiszed ura vagy gépednek, de nem..., mert hajt az adrenalin, a sebesség mámora, a szabadság stb… Ezeket, az erőket, amik ezekben, a gépekben vannak, nem lehet uralni, ha elszáll veled a ló... „gyilkoló géppé”, „élő” koporsóvá válhat…
Én pl. nagyon szeretnék motort venni, minden álmom egy 600-as (meg is van nagymotorra a jogsim), de a Párom hallani sem akar róla… (na ezt most ne olvasd!) valahol megértem… Imádok motorozni, azt az érzést nem cserélném el semmiért… most azt mondom, hogy meg tudom állni, hogy ne húzzam ész nélkül, de ha őszintém magamba nézek, egy idő után és is kipróbálnám, hogy mit bír a gépem. És ez nem jelenti majd azt hogy a gépem erőssége arányban lesz a tudásommal és akkor lesz a nagy gebasz, ha nem áll mellém a szerencse…
Szóval nehéz határokon belül motorozni, pláne ilyen erős gépekkel… ez a lényeg amit mondani akartam, csak hosszabbra sikeredett
Tittelett!
AlphanéKriszti!
Én perecelgetek minden évben.....legalább egyet.......
Mégis minden perecből tanulok.....és savanyú pofával térek haza...nem attól félek,hogy beledöglök.../szerencsére szerencsém volt eddig/.....hanem attól félek,hogy mit fogok kapni Mr.-nétől....
Nem vagyok olyan,mint Alpha,minden Motoros különbözik egymástól!
De én az egyik legmakacsabb Kos Fajta vagyok, mindig felmérem a helyzetet,az 5 perecből,csak az elsőnél voltam a hibás,a többinél nem!
Hogy mit tehetsz Vele?
Hidd el,hogy ez az eset nagyon fáj Neki!Lehet,hogy nem mondja,de még most is gondolkodik rajta,hogy mekkora fütyi volt!És tudjuk mindannyian,hogy nem így akarta!Hagyd a saját levében főni!
Tisztelettel Mr.Hayabusa!
itt 500megáig rakhatsz fel bármit szerintem az egyik legjobb fájlmegsoztó
te mit használsz?
bár már nincs nagy kedvem máshová felrakni de max legközelebb oda rakom..
Nem lett volna egyszerűbb valahova felrakni 1 zipbe? mert nem biztos hogy mindenki szivesen telepit olyan progit amit nem akar...
lépések:
1.klik a linkre
2.megaupload toolbar letöltése-instalálása
3.klikk ismét a linkre
4.ekkor bejön az oladal MEGAULPOAD név mellett felül 3 jegyü kód beirása mellette Download klikk
5.bejön két oeszlop FREE oszlop alján vissza számol 45másodpercet majd Klikk FREE DOWNLOAD-ra
és már jön is le!-ha látod a weboldalon szeded le akkor ne csukd be az oldalt mig le nem szeded,ha van letöltö progid amink keresztül szed le,mint mozilla akkor becsukhatod.
jó azórakozást
http://www.megaupload.com/?d=5...
Az ügyeket próbálom intézni hátha sikerül kicsikarni még 1 kis pénzt a biztosítótol legalább a moca árát előbb mert akkor már lehetne nézelődni moca ügyben!
Ugyhogy projekt van, de nem munka hanem gyógyulás! Jövő7 reumatológia biztos rosszulirtam de nem érdekes + ortopédia aztán hajlit hajlit hajlit ha jó a mocára akkor menünk venni...
Te is dolgozhatnál már 1 kicsit
Vagy
A jövöhét végéreis joooooooooooidöt mondanak!Mi lenne ha,szombaton nyeregbe pattannánk,és mennénk egy karikát!Mondjuk uticélnak jolehet Velence,vagy Balaton TATABÁNYA érintésével!Ott jol kiinnánk Hayabusagorl-t a kávéjábol,és megengednénk hogy csatlakozzon!
1)Milka+Milkáné
2)Hayabusagirl
3)Menya,Men
ya,Menya,Menya ja meg Gabica
4)Fiveurban
5)
csak 3 házzal mentem feljebb
Találkahely:a szokott!Aki még nem tudná Budaörsi SHELLAGIP kut 11.00(délelött).
1)Milka+Milkáné
2)Hayabusagirl
3)Menya,Menya,Menya,Menya ja meg Gabica
4)Fiveurban
5)Nem tudom azota iratkozott e fel valaki,ha igen,akkor elnézést kérek,de nemtudok sokat vissza nézni!
Mivel divat, hogy a fórumon lista készül, tennék egy javaslatot.
0.1 Alphanékriszti---VIP helyröl indulhat..
1. Baba1
2. Maistear
3. Zoo+Zooné
4. Biri + Timcsi
5. Menyus + Gabyca
7.Mr+Mr.-né
8.Csöle
9.pep de akkor már nem fog fájni a lábam-----------------------VÁRD KI A SORODAT!
10.Én csak lélekben tudom de természetesen szeretetből.(Atti a kíváncsifáncsi)
11. Balusk8
12. Fistvan (csak, hogy valami listán már én is rajta legyek) Jobbulást Alpha!
13. Hayabusagirl- 2 lábbal
14. Laci75
15. Milka
1. Baba1
2. Maistear
3. Zoo
4. Biri + Timcsi
5. Menyus
7. Csöle
8)Milka
Én pl. nagyon szeretnék motort venni, minden álmom egy 600-as (meg is van nagymotorra a jogsim), de a Párom hallani sem akar róla… (na ezt most ne olvasd!) valahol megértem… Imádok motorozni, azt az érzést nem cserélném el semmiért… most azt mondom, hogy meg tudom állni, hogy ne húzzam ész nélkül, de ha őszintém magamba nézek, egy idő után és is kipróbálnám, hogy mit bír a gépem. És ez nem jelenti majd azt hogy a gépem erőssége arányban lesz a tudásommal és akkor lesz a nagy gebasz, ha nem áll mellém a szerencse…
Szóval nehéz határokon belül motorozni, pláne ilyen erős gépekkel… ez a lényeg amit mondani akartam, csak hosszabbra sikeredett
Milka vagyok,a Pep gépéröl!Sajna a telefon elszállt kispesten,ugyhogy nemtudok netezni!Bár mobilrol megrendeltem,de nemtudom mikorra lesz müködöképes.Addig a Szombati turát,Fiveurbán szervezi helyettem!Gondolom nemvoltatok tegnapse jok,ezért mindenkinek bevéstem 5-rosszpontot!Mondjuk ugy meghiteleztem!
Ha mégegyszer meglátlak kesztyű nélkül....... ....elverlek Barátom!
AlphanéKriszti!
Én perecelgetek minden évben.....legalább egyet.......
Mégis minden perecből tanulok.....és savanyú pofával térek haza...nem attól félek,hogy beledöglök.../szerencsére szerencsém volt eddig/.....hanem attól félek,hogy mit fogok kapni Mr.-nétől....
Nem vagyok olyan,mint Alpha,minden Motoros különbözik egymástól!
De én az egyik legmakacsabb Kos Fajta vagyok, mindig felmérem a helyzetet,az 5 perecből,csak az elsőnél voltam a hibás,a többinél nem!
Hogy mit tehetsz Vele?
Hidd el,hogy ez az eset nagyon fáj Neki!Lehet,hogy nem mondja,de még most is gondolkodik rajta,hogy mekkora fütyi volt!És tudjuk mindannyian,hogy nem így akarta!Hagyd a saját levében főni!
Tisztelettel Mr.Hayabusa!