Szia. Mielőbbi gyógyulást kívánok a párodnak. "Tanulni" a balesetből ... egy igazi sportmotoros egész életében a gyorsaságot - sebességet keresi. Ahhoz hogy minél tovább élvezhesse ezt, kompromisszumot kell kötnie. Számomra ez a "megalkuvás" a pályamotorozás, ami sokkal költségesebb de biztonságosabb a közútnál.
BABA! Te is ismered mindig is az volt,a motor nem érdekel ő a fontos nekem, de úgy tűnik ezzel mármint a motorral és sajnos a balasete is ez bizonyítja, a határokat döngeti.
Köszi mindenkinek! Próbálom megérteni a rajongásotokat, jobb is hogy többen leírtátok mit is éreztek a ""motor"" iránt és így talán könnyebb elfogadnom Alpha régi-új szerelmét. de ne felejtse el senki, hogy felelősséggel tartozik nem csak magáért, az utakon közlekedőkért, hanem a családjáért is! Mert mi féltünk és szeretünk benneteket, és ti is értsétek ezt meg. Nem a motorozástól kell megvállni, de szerintem fel kell hozzá nőlni!Vagy nem? Jó éjszakát mindenkinek. (Átadok minden üzenetet!)
frissitett változat!
Mivel divat, hogy a fórumon lista készül, tennék egy javaslatot.
Kb 1órakkor mikor Alphánál voltam, a hugával kimentem beszélni és akkor elhangzott tőlem, hogy amint felépül szét rúgom a seggét.
Kb 2 órakkor Maistear szintén ezt monda.
Most meg Zoo jelentkezett erre a feladatra.
Szóval a lista címe legyen: Ki akarja szétrúgni Alphának a seggét? Természetesen szeretetből.
0.1 Alphanékriszti---VIP helyröl indulhat..
1. Baba1
2. Maistear
3. Zoo+Zooné
4. Biri + Timcsi
5. Menyus + Gabyca
6.Fiveurban és a 40 rabló
7.Mr+Mr.-né
8.Csöle
9.pep de akkor már nem fog fájni a lábam-----------------------VÁRD KI A SORODAT!
10.Én csak lélekben tudom de természetesen szeretetből.(Atti a kíváncsifáncsi)
11. Balusk8
12. Fistvan (csak, hogy valami listán már én is rajta legyek) Jobbulást Alpha!
13. Hayabusagirl- 2 lábbal
14. Laci75
Én csak úgy teszek mintha dolgoznék