Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teljesen egyetértek veled!És félek így lesz.
Tudod az a baj, hogy ezt talán megjegyzi és jön a másik tévedés, a másik ""nagy ár"" és mi meg örülhetünk, ha túléli és sose lesz vége....vakmerő a végtelenségig és nincs akadály.
biztosan gondol,,,de mikor ott van a nyeregben biztos hogy megszünik minden az ember körül,ez egy oylan érzés amit csak akkor él át az ember mikor ott van,nevezhetjük adrenlin függöségnek,de nem az,öröm boldogság hormonoknak hivják,az orvos világban,adrenalin is van,attól remeg az ember és felpörög a szivverése,de ez még önmagában,nem boldogit ami miatt imádja az ember a motorját.
az hogy tanul belöle biztosan!
én is tudom hol hibáztam.
420kg egy 65 kg os testel irányitani,itt!és elötte szét napoztuk a testünket úszkáltunk,ilyenkor sokkal eneriga szegéynebbek vagyunk,fáradtabbak...
alpha is tudja hol hibázott 100%,és tanul belöle,csak nagy árat fizet minden téren érte!
Tudom, hogy vár majd benneteket csak az intenzív osztályon van. Jöhettek felőlem mindenki látogatóba csak kerüljön ki onnan.
Abban bízhatsz,hogy ha a férjed felépül tanult az esetből!Nem az a gond,hogy utána is motorra ül,hanem az ha nem "emlékszik" rá,hogy hol hibázott és,hogy sokáig szükségetek van még rá!
Szia

Azt élitek át mit mindenki akinek családja és szerettei vannak. Hogy tanul e az esetből... lehet de nem mindig múlik rajtunk lehetünk mi a legnormálisabb vezetők az utakon mások is vannak és összerörhetnek bennünket. Nem kell hogy Mi legyünk a hibások! Sajnos baleset bárkivel bármikor bármin előfordulhat. Nem tudsz ellene tenni! Sajnos. Én is nemrégiben éltem át a dolgokat azóta kicsit más szemmel nézem a dolgokat de még mindig szeretnék visszaülni. A családom természetesen nem szertné de nekik is meg kell érteniük hogy nem lehet mindent kivédeni.

Ha bármiben tudunk segíteni szólj, és megpróbálunk. Azt hogy mikor szeretne látni minket azt Ő tudja én azt tudom hogy nagyon sok erőt, és kitartást adott nekem mikor a Banda meglátogatott! Nagyon sokat köszönhetek nekik! Ne értsd félre a család a legfontosabb, és az én Édesanyám se akarta megemliteni a motort, de jó volt a csapattal beszélni róla.

Remélem nem bántottalak ezzel a kis hozzászólásommal nem ez a szándékom csak leirtam a véleményem és azt amit én éltem át vagy legalábbis 1 kis részét.
Sajnos nem mindenki tanul egy túlélő balesetből. Hogy Alphánál ez hogy alakul, majd ki fog derülni. 2évvel ezelőtt Szlovákiában az egyik barátunk nem ébredt fel a műtét után. A párommal ott álltunk és néztük ahogy mozdulatlanul feküdt. Akkor láttam eköször sírni. A srác kétszer látta az alagút végén a fényt megjelenni. Bár a lépét elveszítette, a tüdeje hálistennek rendbe jött, most él és virul és motorozik. Ha gondolod bemutatlak neki és a családjának.
Valóban nem ismerlek benneteket és jelen pillanatban mindenre érzékenyen ugrok. Bocs
gondolunk. és szar is. dehát..
Csak azt mondja meg nekem valaki, aki átél és túl él ilyen balesetet tanul belőle. Én úgy érzem nem. Nem akarok én semmit mellre szívni csak szar!És félek nem elég a halál közelében járni és újra nyomja a gázt. Mit tegyek még, hogy megértse? Ti mit tennétek, hogy magyaráznátok meg egy adrenalin függőnek, hogy az életével és a családjával játszik? Gondoltok ti arra mit élünk át mi ""itthon hagyottak"" egy-egy kiruccanás alkalmával?
Sziasz!
Megígértem, ha felregelek, bejelentkezem. Ím.
Szia!
Mivel nem ismered a társaságot így nem ismered mik rejlenek a szavak mögött, így teljesen érthető hogy félre értesz dolgokat.
Itt nincs olyan ember aki most bevinne egy motort a kórházba neki. Viszont azt tudom, mert nincs egy éve, hogy 2 emelettel lentebb mozdulatlanul feküdtem és nem tudtam, hogy valaha kijövök e még de bármi amiben hisz az ember vagy erőt ad neki hogy küzdjön, önmagáért, a családjáért, az életéért vagy csak eltereli a figyelmét saját magáról, attól én nem fosztanám meg még akkor sem ha nem értek vele eggyet.
üdvözletem
itt mindenki eggyütt érzöen várja vissza alphát a legnagyobb mértékben
megköszönnénk biztosan a töbiek is eggyet értenek a friss információkra hogyan gyógyul aplha eggyenlöre internetes barátunk,szeméylesen még én sem beszéltem vele,de itt már kicsit többet.
amiylen jelzök elhangzanak ezeket abszolult nem kell melre szivni,mi már mocisok iylenek vagyunk igy fejezzük ki magunkat,ezért is oylan nagyszerü itt a csapat,ez kivülálónak lehet furcsán hangzik,de itt mi tudjuk egymásközött,hogy sokkal méllyebben érzünk.
az hogy ami okozta a bajt ez minálunk mocisoknál szinte azzal aludnánk,sokunk közül szobában,nappaliban tárolja motorját.
mikor összetörtem magam,és eszmélethez tértem,elsö mozdulatom csavargattam a fejem merre van a motorom,mert az utasomat láttam szembe velem.
az meg hogy hogyan gyógyul fel ember,van tapasztalatom benne olyan emberek küldtek nekem is erövel teli üdvözleteket akiket nem is láttam életembe,és rettentö nagy motivációt kaptam tölük!
azt tudom hogy ha meglátja azt a listát mikor felébred pihenöjéböl mennyien gondolunk rá..iszonyú nagy eröt fog neki adni! mert egy kellemes meglepetés lesz neki.
még ha el is olvassa hogy milyen lista is az !
a listán szerintem Pep simán át adja a vip helyet,
a fenékbe rúgást ahogy felépül sajnos be kell vállania....
és ha mindenkinek ez jár majd a fejében,hogy haza várják remélhetőleg ad annyi erőt,hogy ne lépje át a "határt"!?
Kedves motor sport rajongók és Alpha barátok! Igazán örülök, hogy aggódtok a férjemért. Igen, be kell vallanom nem kívánom senkinek, amin most Alpha és családja keresztül megy. Valóban hallani sem akarok a balesetről és piszkosul nem érdekel a motor. Ha rajtam múlna többet nem ülne rá, de ehhez kevés vagyok és rettegek mi vár még ránk. Akinek családja van most megért. És hátast dobtam baba igen, te mit tennél a helyemben? Bevinnéd a motort a kórházba?! És bíztatnád? Csoda hogy él!És önző dög vagyok lehet, de én akarom a férjem a gyerekemmel együtt egészben!
Nem a hiuság az oka, nagyon szeretne találkozni veletek. Én nem ismerlek benneteket, de mindennap hallok rólatok. Most az intenzív osztályon fekszik pihenésre van szüksége. Szinte egésznap alszik a sok fájdalomcsillapítótól. Hát ezért nem szeretne találkozni most veletek.
Arra kérlek benneteket, várjatok! Ha gondoljátok mindennap írok mi van vele, úgy sem alszom.
A jó kívánságokat átadom, köszönöm hogy gondoltok rá! És a közös segberúgást együtt ejtjük meg, DE ÉN LESZEK AZ ELSŐ!(bocs ha megbántottam volna valakit) Vigyázzatok magatokra!
öhüm csak hozzá sokat
de ha hitel kell akkor is jöhetsz, csak kérjél sokat
heeeelo
Értem.
Szóval ha pézrűűl van szó akkó fordúhatok hozzád?
Csak, hogy értsd. Egyéni vállalkozóként dolgozom egy Brokercégnél ahol Független Pénzügyi Tanácsadással foglakozom. Nem vagyok alkalmazott.
Na ez így elég ilyesztő?
És gyakran szakmai vizsgák elé állítanak bennünket.
Szolidalitást vállalok veletek és megyek én is.
Jó éjt mindenkinek
Alpha gyógyulj meg!
A puszit a végére szántam. Na tényleg jobb ha elteszem magam én is.
De ha felébrednék, jövök vissza
Alapíts saját céget
V agyon biztosítás. Jó éjt!
Egy kalappal neked
Ennél a hülye cégnél mindig kitalálnak valami szart, hogy megnehezítsék az életem