Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amit beirtam,utánna mert rögtön eszembe jutott .....és vizuális tipus vagyok,,,
van is egyébként egy iylen szép fa tákolmány erre a célra fel tudom ajánlani roppan praktikus segg szétrugássához
ezen a képen épp demonstrálom hogy is fog ez kinézni!
de mindenesetre eléggé elszomordnék Alpha helyében a 5 jelenkezö után jön a 6. jelenkezö ott 41-et kell kibirnia a többi már csak simogatás lesz ahhoz képest
ezen most mi olyan vicces
Mivel divat, hogy a fórumon lista készül, tennék egy javaslatot.

Kb 1órakkor mikor Alphánál voltam, a hugával kimentem beszélni és akkor elhangzott tőlem, hogy amint felépül szét rúgom a seggét.
Kb 2 órakkor Maistear szintén ezt monda.
Most meg Zoo jelentkezett erre a feladatra.

Szóval a lista címe legyen: Ki akarja szétrúgni Alphának a seggét? Természetesen szeretetből.

1. Baba1
2. Maistear
3. Zoo
4. Biri + Timcsi
5. Menyus
6.Fiveurban és a 40 rabló

Kb 1órakkor mikor Alphánál voltam, a hugával kimentem beszélni és akkor elhangzott tőlem, hogy amint felépül szét rúgom a seggét.

Szóval a lista címe legyen: Ki akarja szétrúgni Alphának a seggét? Természetesen szeretetből.

1. Baba1
2. Maistear
3. Zoo
4. Biri + Timcsi
5. Menyus

1. Baba1
2. Maistear
3. Zoo
4. Biri + Timcsi

1. Baba1
2.Maistear
3.Zoo
szuper
Kérlek,hogy tartogasd.....nekem 2 darab van........
Mister mit csináljak a 23 db szivecskével ami maradt a buliból!
mondjad neki,hogy félhet is böven,mert a törött lábammal rugom szét a seggét!
igy legalább tényleg csak kicsit rughatok
hiúság balfaxság!,örüljön hogy kiváncsi vagyunk rá és segiteni akarunk neki és jókivánságokkal szórjuk ilyen helyzetbe...és várjuk minél hamarabb vissza a road-ra...
az tuti hogy nagyon örültem hogy jöttek be hozzám,mert Q szar ott egyedül fetrengeni....jókat dumcsizni röhögni ez az igazi felépülés receptje,,,nem a befordulás...üdv neki
Mi igen...mi is küöszönjük...
hogy is van az a recept
az lehet de nem nálam
Most elköszönök estig mert megyek Miskolcra
Hála istennek már a kocsonyafesztiválnak vége
Sia Baba!
most olvasom.....
Mr.-nével jobbulást kívánunk!
Ha tudunk segítünk!
Na cevacctok!
Mindenkinek nagyon köszönöm a részvételt!Remélem,hogy jól éreztétek magatokat! , ,
Szeva Ati
Na de miért
Jó vagyok lyukasztásban
Ennek örülök.
Mihamarabbi gyógyulást neki.
és jó napot mindenkinek.
Vagyok

Alpha hírek: most jöttem a kórházból, ébren találtam, észnél van, és mikor meglátott elkezdte sorolni mi baja lett a motornak. Persze a felesége rögtön hátast dobott ettől, és leállította.
A mája szakadozott szét, csak ne legyen semmi komplikáció és hamarosan visszatér.
A lábbújjait szándékosan mozgatja, hogy ne tapadjanak le az izmok, hogy minnél előbb használni tudja. Mindenkit üdvözöl és senkit nem akar látni. Ennek a férfi hiuság lehet az oka, nem akarja, hogy így lássátok. Ha a szerdai műtéten jól van és tovább javul akkor hétvégén már fogad látogatokat.
nem jó, ha te lövödát.... mert nekem meg a köldökömet kell... és együtt csináltatjuk
No meg nem merném rád bízni a fülecskéjét
més,még