Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi a gond?
Na elég!

Tudom mi a jó: egy hosszú, vastag...torta :) Meg a HONDA! De apa mocija kivétel, mert az nagyon ott van... Ja, és fater, ha kapsz pénzt, ne feledd, a lányod motort akar, csak előbb kéne jogsi is
(Egyébként biztosabban tudnám, hogy a Honda a jó választás, ha minden Hondás vinne egy kicsit )
mILLkA nEM jÓ a GÉPEm
Gyerekek ez a Biri mindig ilyen csúnya volt hátulról?
Ez csak véletlen eltévesztette a motorokat!
: http://www.megaupload.com/?d=W...
....talán menni fog....
teljesen meg értem aggodalmaidat,de sajnos ez a pc világ szügsége vannak szoftverekre hogy zökkenömentesen müködjön,és valjuk be nem teljesen kóser,fájlokat megosztani mert sok mindent cserélhetsz és ezzel sérted a jogi dolgokat,nekünk jó mert legalább ne húznak le pénzel minket
pl: egy kurva dvd 20-30 euró
ennek elöáálitása max 50c mindennel eggyütt,,,,nah a maradék adó meg jogi dolgok és haszon kicsit durva,és nem 1 ember vesz meg egy fajta filmet!
Ja! Azért ült olyan örömteli mosollyal a Repsol XX-en!

Szóval no comment!
Már hogy ne adnék, legfeljebb ha elég nagy az összeg elköltözöm az országból
Ha adsz rá 50% os kamatott hetente akkor küldöm!
Hogyne tudná mi a jó Suzuki
Na jó ha nem -nem
Mivel Milka rámbízta a szombati túra szervezését:
Aki jön, és aki nem mindenki köteles messziről is jól látható mennyiségű készpénzt küldeni nekem
Nem kell Őt befolyásolni!
Tudja jól mi a jó!
Nana nem befolyásolni a gyereket
Szia chiga!

Honda projekt hogy áll?
így már menni fog....
Démonűzés Hosszúból.3gp....talán működik....
Értelek!
Én nem nagyon szoktam feltöltögetni igy. Csak én nem szeretem az olyan dolgokat amik erőszakosan felmennek a gépre az erőszakost ugy értem, hogy nélküle nem lehet pl letölteni valamit. De ez valószínű az én hülyeségem. Én az msn-t is utálom, mert nem használhatom a régit csak akkor ha letöltöm az ujjat és ilyenkor szét tudnám ütni a gépet mikor hülye és erőszakos a progi. Az is csak azért van fennt mert 1 két kedves motoros barátom nem szereti a skype-t igy muszály volt nekem engednem. De ha ők nem lennének akkor az első dolgom lenne az msn-t örökre száműzni a gépről.
Nem rosszándékkal irtam, csak kérdeztem.
Nagyon remélem, mert ha anélkül megy megverem
Zoo én is meg tudtam nézni, Chiga neked kiírom lemezre!
Ugye-ugye kislányom milyen kicsi a világ?
Szia fiveurban, te is mintha ösmerős lönné :) Végre itten vagyok a fórumon. Gyó hely, csak kicsit lapos kell legyek, hogy rajta lehessek...