sajnos ezt már nem tudtam megkérdezni a mamától éppen csak annyit mondott amit leírtam és máris máshoz beszélt és kinyomta.
Kb 2 hete dumáltuk az anyja meg én hogy veszünk mindketten egy mocit és közrefogjuk hogy kordában tartsuk Alphát. Még poénkodtunk rajta, hogyha kisebbet veszünk mint az övé ott hagy minket a franca oszt leshetünk.
nem szeretem a kerülgetéseket mert mindig abból van a gond,,,sok példa van még össze szokott mocisoknál is,vigyáznunk kell egymásra,mefelelö határokon belül lehet mókázni,nem rontok el semmit,de mi van akkor ha épp meg kel változtassa egy be nem látható következmény miatt az ivet ,és pont takarásban volt végig az elsö mocis miatt,te meg jössz kikerülö hadmüveletedben,,,ez nem ellent mondás,szerintem!
ti mondjátok mindig ez nem moto gp,aztán kiderül hogy itt versenyezgettek közutakon...
nem tudom Maister mennyit mondott majd midjárt vissza olvasok.
A lényeg, hogy túl van a műtéten és magához tért de többet nem mondott a mama, majd csak holnap reggel. Első utam oda aztán pedig Alphához vezet-
Köszönök minden elmondott imát mindenkinek.
Megtaláltam a helyszínt.
Tavaly csinálták ezt az elkerülő utat a város körül, most még kurva jó, lehet rajta döngetni. És hát úgy tűnik döngettek is. A féknyom alapján valóban esélye se volt a körforgóba bemenni, meg sem kezdte a kanyarodást egyenesbe szelte át.
ha ti úgy akkor én igy
és mire legyek büszke elnáspángolok két mocist egy xx est,,,mert te menya még ellenfél vagy
mit véstek a kupára? két motoros,,,mindenapos hogy elvrek olyant...
hát őőő... az a baj velem hogy: egy lusta disznó vagyok! jó ezzel nem mondtam újdonságot, de.
általában ha hallok valamit, és utána átolvasom nem jelent gondot az adott dolog visszaadása. Így vagyok a fősulin is, egy két nehéz pillanatot leszámítva, nem volt gondom vele, és szinte már csak államvizsgáznom kell.
De a gond az, ez nem magyarul van, és nem értek egy kukkot belőle. Ahhoz meg hogy leüljek seggelni nincs se erőm, se türelmem. Nehéz eset vagyok mi?
Mert én Leoval ellentétben,korán kelek,mert MEGYEK DOLGOZNI!