jól van, nem akartalak hülyének nézni, de hát nem tudhatom, kinek mennyi segítség kell... ...ilyesmi a munkám, képzelheted, mennyi fura figurával találkoztam eddig
(egyébként Paintben is lehet: Image - Stretch/Skew (a Stretch-nél %-ban változtathatod a függőleges és vízszintes méretet)
viszont ha fotóról van szó (vagy bármilyen más fontos képről), és mondjuk iWiW-hez kicsinyíted, akkor vigyázz, nehogy ráments, mert elveszíted a nagyfelbontású képet... "mentés másként"-tel tedd el külön valahova
dejo, legalabb van aki hianyol baratnomnel lelkisegely szolgalatra gyultunk ossze mi csajok...palacsintaztunk, meg dvfdztunk...holnapig kitart :) de mar ittvagyok! :D
Az a nő aki engem megszült, azt anyukámnak vagy édesanyának szoktam szólítani. És teljesen komolyan gondoltam hogy megkérdezem, mert még sose kérdeztem erről. A jelet pedig azért tettem oda hogy egy kis mosolyt varázsoljak az arcodra.
(egyébként Paintben is lehet: Image - Stretch/Skew (a Stretch-nél %-ban változtathatod a függőleges és vízszintes méretet)