Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jól van, nem akartalak hülyének nézni, de hát nem tudhatom, kinek mennyi segítség kell... ...ilyesmi a munkám, képzelheted, mennyi fura figurával találkoztam eddig

(egyébként Paintben is lehet: Image - Stretch/Skew (a Stretch-nél %-ban változtathatod a függőleges és vízszintes méretet)
Hm... Akkor mostmár tudjk, hogy itatni fogunk legközelebb
Igen, köszi, ez azért megvan
szívesen, ha tudok segítek...

viszont ha fotóról van szó (vagy bármilyen más fontos képről), és mondjuk iWiW-hez kicsinyíted, akkor vigyázz, nehogy ráments, mert elveszíted a nagyfelbontású képet... "mentés másként"-tel tedd el külön valahova
Köszi Zseby! A számítástechnika nem igazán az erősségem. beletelt volna vagy egy évbe, mire rájövök
hogy en a bandanak hastancoljak ahhoz NAGYON sokat kene innom
Hja, a kékség lejött, de csak másnap. Vasárnap még kék volt a fülem
Mikor hastáncolsz a bandának? SOkan várják
ha magyar menü van: kép szerkesztése - átméretezés
sziasziaszia Udv koztunk :) Sikerult lemosni a kekseget?
Microsoft Picture Manager - edit picture (felső menüsor) - resize (jobb oldali menü)

itt vagy százalékban tudod csökkenteni a méretet, vagy pontos magasságot és szélességet tudsz megadni
Szia Leo! Én is hiányoltalak (törpilla)
dejo, legalabb van aki hianyol baratnomnel lelkisegely szolgalatra gyultunk ossze mi csajok...palacsintaztunk, meg dvfdztunk...holnapig kitart :) de mar ittvagyok! :D
Hogy a vérbe kell képet kicsinyíteni?
Nem akar valaki olajat venni?

Castrol Power 1 Racing 4T (R4)
2450 Ft /l 12 db 1 literes így szét lehet dobni 3 felé
Valakiket érdekelne?
Gondolom a gyúny nekem szólt. Úgy látom nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon.
Biri!

Én kiálltam melletted amikor apa csúnyának titulált. Erre tessék! Sebaj, a HONDÁSOK nem ilyenek
Egyébként hello, örülök, hogy te is megérkeztél
Már lassan hét éve hatan vagyunk... Ne sised el
bocsánat nem is az a jel volt hanem
Az a nő aki engem megszült, azt anyukámnak vagy édesanyának szoktam szólítani. És teljesen komolyan gondoltam hogy megkérdezem, mert még sose kérdeztem erről. A jelet pedig azért tettem oda hogy egy kis mosolyt varázsoljak az arcodra.
azt mindjárt gondoltam sajna a pénzköltés megy nálunk is mondjuk én amit maszekban keresek,azt a gyereknek teszem fére,hátha mocit akar majd egyszer
ha csak ez a problémád segítek nagyon szívesen
na ez az...nincs rá idő
mindig csak a munka munka de mikor költöd el azt a sok pénzt amit megkeresel?
mert mindig dolgozom,csak ilyenkor vagyok itt...
Szia te drága! Ezer éve nem beszéltünk