fincsi volt a házi pálesz
ha uncsizol,ott az msn cimem,azon gyorsabb a komunikáció mint itt,pláne hogy töltöm fel a kis videót
a farsangról kb 15 perces,
majd le lehet szedni 160mega filé lett ..kis izelitönek jó...reggelre meg lesz a link..
Az összehangoltságra jó példa vagyok akár én is. Volt egy XX cimbi mindig ő ment elől én voltam a második a GSXF600-al és szinte egyszerre előztünk, mindig tudtam mit fog csinálni.
Vagy csak azért mert én tanítottam motorozni
Nem mentem be, akkora a család be se fértem volna az előtérbe, de kintről mindent láttam. Így tudtam mikor nem bunkóság telefonálni.
Redkívül figyelmes vagyok mondtam már?
Az a baj hogy akikkel ment mind régi motorosok és már elfelejtették milyen volt a kezdés. És Alphának olyan a fellépése, hogy nem kezdő benyomását kelti.
Amikor a 250 ETZ után meglett a VFR400 gyorsan rájöttem, hogy más világ ezzel újra kell tanulni motorozni. A tapasztalatomnak köszönhetően nem lett semmi bajom de egy hónap sem telt el és kiváncsi voltam hogy mi a vége. És éjjel tiszafüredről jöttem haza és váratlanul sűrű ködbe értem, akkor az is kiderült mennyire tudok fékezni.
Azt hiszem igazad van. Ma melegebb volt mint eddig, biztos jobban tapadt a gumi és miután a Mátrába ráhangolódott az ízére, nem bírta magát viszafogni.
néven megtalálsz irország..
benne volt a jóindulatom is
ha uncsizol,ott az msn cimem,azon gyorsabb a komunikáció mint itt,pláne hogy töltöm fel a kis videót
a farsangról kb 15 perces,
majd le lehet szedni 160mega filé lett ..kis izelitönek jó...reggelre meg lesz a link..
te mért nem alszol
mert , hogy én az oké!
Csók a családnak.
Ma este nem volt lehetőségem dumcsizni veled, majd bepótoljuk. De te vagy a harmadik forumozó akinek hasonmása van Jászberényben.
Vagy csak azért mert én tanítottam motorozni
Redkívül figyelmes vagyok mondtam már?