Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha hiszed ha nem Alpha engem is megvisel!
de korán?
Baba1 ne csináld, mert félre értem!
zooferrari
néven megtalálsz irország..
sajnos nincs msn-em de szkájpolni tudok, csak nem tudom mi a címem. örülök hogy ízlett a pálesz
benne volt a jóindulatom is
fincsi volt a házi pálesz
ha uncsizol,ott az msn cimem,azon gyorsabb a komunikáció mint itt,pláne hogy töltöm fel a kis videót
a farsangról kb 15 perces,
majd le lehet szedni 160mega filé lett ..kis izelitönek jó...reggelre meg lesz a link..
na végre
te mért nem alszol
mert , hogy én az oké!
nem is tudom,,,,
Nem tudok aludni. Van valaki
Na visszaolvastam és minden megjegyzésem közzé tettem. Holnap írok ha megtudok valamit.
Csók a családnak.
Szia neked!
Ma este nem volt lehetőségem dumcsizni veled, majd bepótoljuk. De te vagy a harmadik forumozó akinek hasonmása van Jászberényben.
Az összehangoltságra jó példa vagyok akár én is. Volt egy XX cimbi mindig ő ment elől én voltam a második a GSXF600-al és szinte egyszerre előztünk, mindig tudtam mit fog csinálni.
Vagy csak azért mert én tanítottam motorozni
vannak kivételek. én húst sússal eszek
Nem mentem be, akkora a család be se fértem volna az előtérbe, de kintről mindent láttam. Így tudtam mikor nem bunkóság telefonálni.
Redkívül figyelmes vagyok mondtam már?
Az a baj hogy akikkel ment mind régi motorosok és már elfelejtették milyen volt a kezdés. És Alphának olyan a fellépése, hogy nem kezdő benyomását kelti.
Amikor a 250 ETZ után meglett a VFR400 gyorsan rájöttem, hogy más világ ezzel újra kell tanulni motorozni. A tapasztalatomnak köszönhetően nem lett semmi bajom de egy hónap sem telt el és kiváncsi voltam hogy mi a vége. És éjjel tiszafüredről jöttem haza és váratlanul sűrű ködbe értem, akkor az is kiderült mennyire tudok fékezni.
van bemutatkozó videó is majd össze hozom kis csomagban és le lehet majd tölteni megfelelö lépésekben,,nem bonyolult de nem is kilkk és jön le..
Azt hiszem igazad van. Ma melegebb volt mint eddig, biztos jobban tapadt a gumi és miután a Mátrába ráhangolódott az ízére, nem bírta magát viszafogni.
kicsit elvoltam itt a hirekkel meg a képekkel,mire rájöttem nálam is van pár kép a tarsolyban..
egyetértek, megmondom neki
soha ne osztoszkodj senkivel, támogatom
jó éjt a távozóknak