Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!ebédszünetem vak,kicsit bekukkantok ide
Szia Sánta!
Még mindig rosszban sántikálsz? Doki látott már?
Sziasztok

Szomorúan hallom mi történt Alphával
Béby Baba mond meg neki hogy jobbulást kiván neki a pep család
Szia baba!

Jobbulást kívánunk Neki.... hamar kapja össze magát...
felhivod aztan kiderül 528-387
Ja...1.8-ért mi?
Csöle ha akarnál motorozni nem ilyen helyen kellene probalkoznod az enyemet siman beszamitottak volna a realban!
nem titkos 06-70-4546-313 vagy 06-30-269-4951
Nem vagyok doki, de úgy tűnik... reméljük...
baba küld már el sms-ben a mobilszámod légyszi! 30-747 2925-re
Na....akkor életveszélyben nincs igaz?
Mi lehet pep barátunkal? Igen lapít...tán még mindig nyögi a bulit...
Én is gőzerővel motorozok!
hali mindenkinek

Alpha infó: a lépe meg van, a máját foltozták tegnap és szerdán újra műtik, intenzíven van, de magánál van, délután mehetek be hozzá
Sziasztok!Megjöttem végre külhonból! Elég sok mindenről lemaradtam !Gratula a farsanghoz jó lehetett a buli! !Alphanak gyors felépülést !
Hali ....

Olvastam tegnap, hogy mi történt... mi is jobbulást kívánunk!
en tudtam, egeszen a telefon megszolalasaig...ugyhogy keszulodom, nyeregbe pattanok, es irany a nagy vilag ;) Bar meg huvos van, igeretesen sut a napocska soksok szaz agra :)
hali

ti nagyon nem birtok aludni
Mindenképp mond meg neki hogy szurkol érte az egész banda!
persze, az lesz az első utam, ha beengednek. Ha esetleg nem akkor megyek az anyjához infóért.
A Mátrára annyit, hogy ott a kanyrgós uton másképp közlekedik az ember és ez más technikát igényel és hogy összejönnek a dőlések mássá válhatunk. és ez persze hat még egy darabig utánna. és akkor jöhetnek a bajok.
Te bemész ma hozzá?
értem mire gondolsz
Én meg agyalok, de ettől nem leszek okosabb, az jutott eszembe, hogy a Mátrából jöttem én is hazafelé tavaly amikor elcsesztem, szerintem a Mátrázás hamis illúziókat kelt!
pedig személyesen még nem is ismerted meg, jó fej, mindenkivel megkedvelteti megát
Zooval dumáltam eddig, nem aludtam még el