Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de hogy is!ha valaki szereti a motorozást az nem baj! az nem barom !az egy normális ki mit szeret
A motoros lányokat énis mebámulom!
Meg a kamionos lányokatis!És mindig fejet hajtok elöttük!
egy őőszinte nem normális... barom motors.
de jól fogadom a sértéseket.... egy darabig Kérdezd Zsebyt
és még ráadásul őszinte is
nah gondolja... a barom motoros! ez se normális.
nappal a hangját se hallani mert alszik
szívíí megmutattalak ,és beszéltem a Timinek rólad!
és így a véégén milyen jóó üzletet csinálnál

fater haver helyében egybőől belemennék
nem tudom pedig a cicák aludni szoktak! adjál neki altatót
valamikor én is ott voltam, legalábbis egy illető szemét szúrta a jellemem... de már nem érdekel.

Köszii Zsuu!
de ! de remélem már békesség lesz
lehet,de nem birom az egész éjszakán át tartó nyávogástráadásul holnap már dolgozom
O mar tervezi h jon velem motorozni, bar a 7Le-s veteran jargany nemtom mennyire alkalmas erre...mar probalkoztam olyan dumaval is h odaadom neki az enyemet ha alkudozunk nekem a nagy CBR-rol de egyelore hallani sem akar rola
megnéztem tők jó a mocid!
természetesen megint mi voltunk Zsuval az est fénypontja,de nem érdekel
de ma beköszöntél nem?úgy láttam ,,,nem vagy túl szigorú a kis macshoz?
okee... majd olvasgatom a hét folyamán a dolgokat... ha meg most nem, akkor majd legközelebb tartok veletek! legalábbis szeretnék
Csak nem már megint porondon voltatok?
Ezt még nem állithatom!

De kristályosodik a dolog!Egy biztos!TATABÁNY,KÁVÉZÁS!ÉS IGENIS KIABÁLOK!
én is féltem,de nem is tiltom neki.Persze 5 éves,még kicsi,de az apjával szeret quadozni nagyon
Igy méginkább félteném a csemetémet!

Mivel énis motorozom,és tudom milyen balesetveszélyes,a fene megenne ha kicsi Bence motorozna!
Hál satennek a sogorom ralliversenyzö,és az jobban bejön neki!Talán biztonságosabb!Nem tudom.Mégiscsak kaszni veszi körül,nemis akármilyen.
tök jóó lenne már egy nagyobb csapatban lenni... a régi szép emlékek örömére. by boglár
én oda bele sem olvasok,nem érdekel az egész...még megvan,az erkélyajtót koptatja de nem engedem be