Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez igy még mindig nem oksa!

Miaz hogy halaszthatatlan?Az halaszthatartlan,hogy velünk mocizz!A többi halaszthato!
Utállak!

Csak a lányodat szeretem!Egyébként inkább irogassad fel magad jegesmedvenagyapofiveurban.
Az okot egyébként tudod!
Úgy látom most is
Jo oke... :) Ha nem jon kozbe halaszthatatlan akkor bennevagyok
Oksa!

Pontos cimet,majd teflonon megtudakolom!
A kép lemaradt
Milka szerinted te fogsz szombaton motorozni?
Ma 20 fok volt és napsütés!
Félre értettél!

Ugy gondoltam,mig felépül a lábtörésböl!
Természetesen na majd addigra a kávé projektra is ráizgulok.Én most Tatabánya mellett lakom,12 km.-re,itt vettünk egy házat,sokan gyertek,itt elférünk bőven
Azzal még várjunk egy kicsit. Ki tudja hogy néz ki? Nem tudom mekkorát borult és mi baja lett igazán, az édesanyja még most ment be a kórházba. Ha kifelé jön és csak lábtörés akkor leszek kicsit nyugodtabb.
Az melyik nyul?

Mert akkor énis kérek töle!
Illetve már foglalt!

Jössz velünk!Még puhittom Leo-t is!Iletve puhittanám,vagy mi.Na hagyuk!
Szia Gabi.
Igen minden rendben mi is bevállaltuk a Bátaszéki utat hazafelé, tudod kevés volt még a kanyar.
Nagyon köszönöm, hogy kipróbálhattam a motorodat, mostmár tudjuk mi a külömbség a két gép között.
Azthiszem a nyúltól már tudom mit kérek! Pénzzzzzt.
Ugye hogy ugye!
Hát az eddigiekből is ezt szűrtem le
Ez rossz hir!

jobbulást neki!Csak jobb lett volna a Mister farsang!Max a feje fájt volna másnap!De nézd a jooo oldalát!Lett egy motorod!Bocsánat Busád!
És ha tudnád milyen joooooo fej!
Még szép!

egy görbe este csaknem fog ki rajtunk!
Az "elgondolkozom" már azse tetszik igazán!

Jobban hangzana az.hogy megyek!Az meg végképp gáz,hogy ott talizzunk!Mi ugyszoktuk"eggyütt megyünk,eggyütt jövünk".Figyusz.Tegyünk egy probát.Meglátjuk mi sül ki belöle!
na a szombatom már tuti szabad
Persze. Írom.
És várunk minden féle információt.
Jobbulást neki, ha tudsz részleteket írd meg légyszi
Mármint ami az adatlapodon van.