Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyértelmű Milka!
Egy nagyon frappáns ötlet bontakozott ki ama sokésszel megtöltött agyambol!

A jövöhét végéreis joooooooooooidöt mondanak!Mi lenne ha,szombaton nyeregbe pattannánk,és mennénk egy karikát!Mondjuk uticélnak jolehet Velence,vagy Balaton TATABÁNYA érintésével!Ott jol kiinnánk Hayabusagorl-t a kávéjábol,és megengednénk hogy csatlakozzon!

1)Milka+Milkáné
2)Hayabusagirl
3)

A jövöhét végéreis joooooooooooidöt mondanak!Mi lenne ha,szombaton nyeregbe pattannánk,és mennénk egy karikát!Mondjuk uticélnak jolehet Velence,vagy Balaton TATABÁNYA érintésével!Ott jol kiinnánk Hayabusagorl-t a kávéjábol,és megengednénk hogy csatlakozzon!

1)Milka+Milkáné
2)
Hayabusagirl
3)
Persze!

Meg három,az egyben,stb!Tudod nem akarja hogy meglátogassuk!
Mért te Leo melett aludtál volna?

Amugy szia barátom!Dolgoz szombaton?
Nescafe
jól aludtál
Még egy egész heted van a vásárlásra!Utánna max. kidobod!
csak van 1 gond:mi egyáltalán nem iszunk kávét,nincs is kávéfőzőm
én pénteken és szombaton vagyok itthon,benne vagyok
Akkor a hétvégén a felavatást,betörés követhetné!

1)Milka+Milkáné
2)
az új nacim is fel lett avatva,ez volt az első utam benne
Én is szoktam ilyet tenni és most örülök hogy a fényezés szép lett,olyan mint új korában
Hát hogy figyelmes,azt nem tudom!

Félek csak égette a kezét,a Honda embléma!De a Milkás kulcstarto,az igen,az tényleg figyelmesség!
Helyes!

Annál jobb nincs!Meg ha te mosod,addigis simogathatod!Ettöl olyan közvetlen lessz a kapcsolat.Lehet mondani hogy hüje vagyok,de ha néha meghajtom,vagy zris helyzetböl kihuz,akkor kicsit megsimizem!Még a nagy dögötis,ha nem ugy használom,ahohgy egy teherautot kell.
micsoda figyelmes
Isten hozott!

Megébredtél?Leo hogy van?
Én Gáboromtol kaptam tegnap a bulin Milkás kulcstartot,és öntapados HONDÁS jelvényt!Egy Busástol!Azért ezt érzed!
de nem volt időm ma rá.Holnap én fogom lemosni még melóba menetel előtt
Te izéke!

Az nem jutott eszedbe hogy te mosod le?Egyébként én mindig magam mosom a járgányt!Akkor biztos normálisan levan mosva.Utánna meg szépen bekenem a láncot,áttörlöm szarvasbörrel a fényezést,stb.
Sose engedném,hogy más maszatoljon rajta!
Csak finoman és konszolidáltan azokkal a fotókkal!

Helló mindenki! Jó volt a buli! Aki nem tudott eljönni sajnálhatja nagyon! Köszi Mr-nek mindent, nagyon tuti volt a vendéglátás! (mint látjátok egyből le is törlesztettem neki )
Nálunk ma a Turul madarat megszállták a motorosok,voltak vagy százan
semmit,csak aranyos kemény 249 ft volt a tescóban,gondoltam annyit megér
Azt tudom,hogy ez a kockásfülü nyul.

De mitis jelképez egy busán!