Azért az gyanus,hogy Csölének egy szava sisncs az egészhez!Szerintetek még él?Vagy asszonykája már felhuzta a mestergerendára!A GP-esze meg oda van akastva a ........
Mivel Misterek fele buli helyszine - szamomra- mar a terkepen sem volt fellelheto, odafele is fuvaroztak a nyugatitol, vissza pedig szinten, egeszen vacig, amit ezuton is koszonok :) Viszont a GPS ahelyett h atkalauzolt volna egy hidon es ugy Vac fele elvitt kanyargos utakon Tahiig, aholis benyogte a kovetkezot a kellemes noi gephang: "menj 100 metert majd hajts fel a kompra" mentunk 100 metert, komp sehol... :] felturt foldkupacok, egyeb nemnagyon volt a helyszinen
Csak éretebb lettem!Meg lustább!
Azért az gyanus,hogy Csölének egy szava sisncs az egészhez!Szerintetek még él?Vagy asszonykája már felhuzta a mestergerendára!A GP-esze meg oda van akastva a ........
De ígérem amint dolgozok és lesz vmi nagyszabású Party ott a helyem!
És most komolyan kérdezem!
80-as években,énis probálkouztam igy lánynál!Nagy maflás lett a vége!Mára kifinomultabb modszereket alkalmazok!
Kiváncsiskodunk!Elkelett volna jönni!
Beszéltem már Csölével!Voltmár hogy énis elütöttem az utvonalat!Persze merö véletlenségböl!
Hogy tervezzük indulást?Mikor lenne jo neked?
Még eztse hallottam!De hát jo pap,holtig tanul!
Értem én!Ezt kell hogy mondjuk!Ugy lessz,Csöle megigérem!