Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mikre képes a szerelem mi?
Ha motorral volt... sajnálom... túl szép az a busa..
Hagyd!

Ez a Csöle hatás!Tegnap nagyon elcsavarta a fejét Leonak!Nézd elneki!
az én anyukám nagyon büszke rám,mindenkinek mondja hogy milyen mocim van,azok meg csak bólogatnak,azt sem tudják mi az a moci
naja.. majd apuka
Én leragadtam a sielésnél!
régen nekem is nagy álmom volt, mert imádom a hondákat... manapság már 600rr re fejlődött a dolog, de amint látod yamahám van.
Apuci szereti annyira a lányát,hogy kisegitse!

remélem nem olvassa a forumot!Egyébként mitszol a hobbidhoz?
Amugy meg jonapot!

Vagy valami!Nem?
mocival ez tuti. Na megyek, majd jövök.
Akkor ez olcso nap volt!

Én mindig mondtam,a motorozás drága sport!
szerelmetes vagyok idotlen idok ota a 600F-be, de nem vagyok meg 21, csak nyaron leszek...korlatos jogsival meg nem vezetheto...arrol nem is beszelve, hogy az aranak egy resze meglenne a motorombol..de a tobbit honnan szedem ossze? :)
A K5 az nem Suzuki a CBR meg Honda? Akkor ez milyen moci?
A szerelem az jó főleg első látásra!
Ez viszont már rosszul hangzik!

De mostmár tényleg jolenne tudni,mivelis történt a baleset?Én megvoltam gyözödve,hogy sielés alatt!
Szerintem hazajött kintről és délután ebben a szép időben került egyet. Jászberény határában történt a dolog. Délután fél 3kor arra jártam, akkor még nem láttam semmit, azt viszont igen hogy útépítés van. Lehet, hogy az útszéli homok az aszfaltra kerül és azon csúszott meg
Megyek és megnézem látok e valamit.
Jövök mindjárt.
a cbr 600 f kis motor... szerintem passzolna!

nekem a yamaha verziója van, igaz, ez egy picivel nagyobb, de kb ugyanaz a séma.
Mit" nade Menyus"!

Igenis jo ötlet!
Nekem már csak ez maradt!

Kombinálás!
eddig is erről volt szó! A családot vitte sielni azért nem volt tegnap ma meg gondolom mocizott
Mindig mondtam!

a busa egy kismotor!
csatlakozom

Ma felajanlottak nekem egy csodaszep K5os CBR600F-et masfel millaert...kar hogy kicsi vagyok meg hozza...na meg csoro :] Mert egyebkent szerelem volt elso latasra
Most mégis motorral volt?
Adatlapomon található 1000 GSXR eladó!