szerelmetes vagyok idotlen idok ota a 600F-be, de nem vagyok meg 21, csak nyaron leszek...korlatos jogsival meg nem vezetheto...arrol nem is beszelve, hogy az aranak egy resze meglenne a motorombol..de a tobbit honnan szedem ossze? :)
Szerintem hazajött kintről és délután ebben a szép időben került egyet. Jászberény határában történt a dolog. Délután fél 3kor arra jártam, akkor még nem láttam semmit, azt viszont igen hogy útépítés van. Lehet, hogy az útszéli homok az aszfaltra kerül és azon csúszott meg
Megyek és megnézem látok e valamit.
Jövök mindjárt.
Ma felajanlottak nekem egy csodaszep K5os CBR600F-et masfel millaert...kar hogy kicsi vagyok meg hozza...na meg csoro :] Mert egyebkent szerelem volt elso latasra
Ez a Csöle hatás!Tegnap nagyon elcsavarta a fejét Leonak!Nézd elneki!
remélem nem olvassa a forumot!Egyébként mitszol a hobbidhoz?
Vagy valami!Nem?
Én mindig mondtam,a motorozás drága sport!
A szerelem az jó főleg első látásra!
De mostmár tényleg jolenne tudni,mivelis történt a baleset?Én megvoltam gyözödve,hogy sielés alatt!
Megyek és megnézem látok e valamit.
Jövök mindjárt.
nekem a yamaha verziója van, igaz, ez egy picivel nagyobb, de kb ugyanaz a séma.
Igenis jo ötlet!
Kombinálás!
a busa egy kismotor!
Ma felajanlottak nekem egy csodaszep K5os CBR600F-et masfel millaert...kar hogy kicsi vagyok meg hozza...na meg csoro :] Mert egyebkent szerelem volt elso latasra