Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát azon képen nem sok minden láccik rólad.
amint tudom átadom
Jobbulást neki!
mért? eddig nem tudtad?
de!gyertek nyugodtan!

Sajnálattal kell közölnöm, hogy ma délutád Alpha elszállt. Most ment az anyukája a kórházba, a lábba tört többet még ő sem tud. További infó folymatosan.
Lebuktál!
Mostmár tudom hogy nézel ki
Jó estét mindenkinek.
Hölgyek
Sziasztok!

Úgy látom mindenki frissen és üdén.
Elgondolkozom, szerintem a vegcelnal talalkozunk tekintve mennyivel mennek en es mennyivel Ti...
Egy nagyon frappáns ötlet bontakozott ki ama sokésszel megtöltött agyambol!

A jövöhét végéreis joooooooooooidöt mondanak!Mi lenne ha,szombaton nyeregbe pattannánk,és mennénk egy karikát!Mondjuk uticélnak jolehet Velence,vagy Balaton TATABÁNYA érintésével!Ott jol kiinnánk Hayabusagorl-t a kávéjábol,és megengednénk hogy csatlakozzon!

1)Milka+Milkáné
2)Hayabusagirl
3)Menya,Men
ya,Menya,Menya ja meg Gabica
4)
Téged "csak" igy ellehet csalni!?
Gyermeknek bekelett vágnia egy verset!

Ezért löve lett a napunk egyik fele.Pedig Gáborom hivott Bajamecsekre!De már csak késön tudtunk volna indulni!És még azért hamar sötétedik!De Szombatra összehozunk valamit!
Találkoztam Milánékkal is!
De csak Laci75 elcsalt egy kicsit!
Persze!

Kise mozdultam!Egyébként szombatra orientálodjál!
Helyes Leo!

Csak igy tovább!Gondolkozz el a szombaton!
szeva mindenki!Sajna ez volt a szabad hétvégém A következön dolgozom Hogy hogy nem mociztál ma?
Mi mentünk így este egy karikát velencére!Vissza felé csapodtunk egy csapathoz,tök jót mentünk
Köszi holnap hívom őket!
Te nem Baján voltál?
Laci 75 köszi! Mindenki hazaért?
Gabi! ITT nézd meg a plexit!
Leo is jol van :) 170km lett a mai nap vege asszem, bar a kis dragam nagy hatranya hogy nincsen rajta napi szamlalo, nekem meg lukas az agyam, es mindig elfelejtem pontosan mennyirol indultam De ma - tudom h csekelynek tunik - de meglett a 3ezer km-em, ebbol nagyjabol 5-6szaz kilometer mar iden... :)
Hali mindenkinek!
Csak nem a Mecsek pihenő?