Sajnálattal kell közölnöm, hogy ma délutád Alpha elszállt. Most ment az anyukája a kórházba, a lábba tört többet még ő sem tud. További infó folymatosan.
Ezért löve lett a napunk egyik fele.Pedig Gáborom hivott Bajamecsekre!De már csak késön tudtunk volna indulni!És még azért hamar sötétedik!De Szombatra összehozunk valamit!
szeva mindenki!Sajna ez volt a szabad hétvégém A következön dolgozom Hogy hogy nem mociztál ma?
Mi mentünk így este egy karikát velencére!Vissza felé csapodtunk egy csapathoz,tök jót mentünk
Leo is jol van :) 170km lett a mai nap vege asszem, bar a kis dragam nagy hatranya hogy nincsen rajta napi szamlalo, nekem meg lukas az agyam, es mindig elfelejtem pontosan mennyirol indultam De ma - tudom h csekelynek tunik - de meglett a 3ezer km-em, ebbol nagyjabol 5-6szaz kilometer mar iden... :)
Sajnálattal kell közölnöm, hogy ma délutád Alpha elszállt. Most ment az anyukája a kórházba, a lábba tört többet még ő sem tud. További infó folymatosan.
Mostmár tudom hogy nézel ki
Hölgyek
Úgy látom mindenki frissen és üdén.
A jövöhét végéreis joooooooooooidöt mondanak!Mi lenne ha,szombaton nyeregbe pattannánk,és mennénk egy karikát!Mondjuk uticélnak jolehet Velence,vagy Balaton TATABÁNYA érintésével!Ott jol kiinnánk Hayabusagorl-t a kávéjábol,és megengednénk hogy csatlakozzon!
1)Milka+Milkáné
2)Hayabusagirl
3)Menya,Men
ya,Menya,Menya ja meg Gabica
4)
Ezért löve lett a napunk egyik fele.Pedig Gáborom hivott Bajamecsekre!De már csak késön tudtunk volna indulni!És még azért hamar sötétedik!De Szombatra összehozunk valamit!
Kise mozdultam!Egyébként szombatra orientálodjál!
Csak igy tovább!Gondolkozz el a szombaton!
Mi mentünk így este egy karikát velencére!Vissza felé csapodtunk egy csapathoz,tök jót mentünk
Csak nem a Mecsek pihenő?