Nem tom itt ki merre szokott gurulni, de ha már itt vagyok per pill ebben a topicban, közzé teszem.
A balcsi keleti oldalán lévő 20 kmes szakasz életveszélyes volt... rohadt nagcy votl a forgalom, így se előre se hátra... és végig para volt, senki ne ugorjon ki a sorból a szembejövő sávól mikor épp arra tartasz. No meg nem igazán hatotta meg pár ember a kanyar közelsége... idióta barmok.
apucinak nem szokasa segiteni, a mostaniban is az en osszekuporgatott penzecskem van benne...nem vesz motort, es az osszes koltseget is en allom, kiveve ha neha meghiv 1-1 tank benzinre. Amugy a motorozast mint olyat jol viseli, annak idejen szinten motorozott, bar akkor meg mas fogalom volt mint most :) 59-es evjaratu MoszkvaK55-tel rotta az utakat :) A vas meg most is megvan, fenn all teljes eletnagysagban nagymamam padlasan
mi finomat sütöttél?
olvastad a szombati jó barátokat?
A jövöhét végéreis joooooooooooidöt mondanak!Mi lenne ha,szombaton nyeregbe pattannánk,és mennénk egy karikát!Mondjuk uticélnak jolehet Velence,vagy Balaton TATABÁNYA érintésével!Ott jol kiinnánk Hayabusagorl-t a kávéjábol,és megengednénk hogy csatlakozzon!
1)Milka+Milkáné
2)Hayabusagirl
3)Menya,Men
ya,Menya,Menya ja meg Gabica
4)Fiveurban
5)Leonetta
A balcsi keleti oldalán lévő 20 kmes szakasz életveszélyes volt... rohadt nagcy votl a forgalom, így se előre se hátra... és végig para volt, senki ne ugorjon ki a sorból a szembejövő sávól mikor épp arra tartasz. No meg nem igazán hatotta meg pár ember a kanyar közelsége... idióta barmok.
És az a két rugo/év se sok talán!
http://www.motamot.hu/
Olyan jóót motoroztam ma! Egy két kép a fehérvári és a yamahás topicban is ha érdekel.
mi újság?
Nekem meg Hondám,pedig a szivem mélyén hangvillás vagyok!