Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És hüjék!
Mindenáron rám akarta erőltetni hogy nőknek max.egy bandit való(hozzáteszem,neki is az van).Volt anyázás is
én anno negyedik
Helyes.
Csak nyugottan ismerkedjetek nehogy aztán tényleg földhöz vágjon.
Széles utat nektek és vigyázz magatokra
Küldjek neked repair manualt? Küldj egy mailcímet, ami fogad kb 14 Mbyte adatot!
"-CSAK! "

Kikérem magamnak.
A helyesírásom jó csak nem mutatom
Voltam megyei helyesírási versenyen is és 5-ik lettem
És tudom hogy számítsak.
igen csakis C mert azert az A modban azert sztem engem a foldhoz vagna...
Ezert is orulok ennek mert a c ben nem annyira idegesen reagal a motor...megy akkor is, de azert mondjuk ezt pont nekem talaltak ki, aki eloszor ul ilyenen..es amikor mar valamennyire tisztaban van mire kepes ez a muszer akkor tegye A modba
mit válaszoltál?
Kösse a sólyom után hogy megtudja mire jó a Busa
meg egy helyesírási kéziszótárt is, pls
látod, milyen vagy... itt Kawás, Suzukis, Hondás egyaránt örül a boldogságodnak... ...te meg még mindig "rasszista" vagy
Amúgy ma jól leszóltak hogy minek nekem busa,azért mert menőzni akarok?na a válaszom kielégítő volt az egyénnek,többet nem fogja megkérdezni Mostanában elég gyakran hallom ezt.de miért?
Hehe.
Megesik.
Amúgy használod azt a c fokozatot vagy mit amit Gábor bá mondott?
de komolyan csak rahasaltam es mindjart 150 volt...ott mar azert elgondolkodtam hee, hee lassits..
Nem is azé csak hogy tudjam mire számíccsak mert szombaton megnyerem az 5-ös lotto-t és veszek egy kék busát
haat a 170 is ket kilo korul van nem?
holnap csinalok nektek videjot...de nem onboard-ot mert nekem nincs tankpadom...csak olyan lajtosat..
Majd adok én neked 2 kilót! Különben is az első 800 km max 170 Km/ h Az kb a megengedett max fordulat 6-ban...
190 magas, 95 kilo, sportos kulso...nem ismerkedem...
De nekem meg nagyon nincs osszehasonlitasi alapom...kenyelmesnek kenyelmes...meg 2 kilo korul is
Gáááábor...ne áltasd magad...te már nem tudsz új szagút...
Grat!
de a foliat majd azert vedd le a kijelzorol
Amúgy mik a paramétereid?
Magasság?
Súly?
Mennyire kényelmes?
jo erzes motorosnak lenni....de csak azert mert BUSA van alattam