bocsi de nekem ilyen az izlesem...es mindenkinek megegyszer koszonom, mert mindenre szamitottam csak erre nem, hogy ti erdeklodtok es orultok velem egyutt ...ilyenben meg nem volt reszem...de tenyleg kossz mindenkinek
Megmondom én!
Meert Nö vagy!És az emberek többsége,nem tudja,nem akarja elfogadni,megérteni,hogy egy hölgyis motorozhat,nemis akárhogy!Én meglepödtem,mikor Borso gumiját láttam!Oszt láttam pályán!Ja meg aztán azis bassza a csörüket,hogy nem robogoval jársz(amugy akkor azért szolnának meg).Egyszerü kissebbségi érzés van bennük,amit igy probálnak leplezni,leküzdeni!
Neis törödj vele!
koszonom mindenkinek a biztatast....jol esik....es valoszinu menek aludni mert holnap meg akarom latogatni Maistear baratunkat ...de csak aze hogy leszoktassam az XX rol ...koran kelunk...en es a madarkam...
Amúgy lehetne egy kérdésem ami mindenkihez szól?
Már nem bírom ezt a magázódást.
Visszatérhetek a tegeződéshez?
Ha mondjuk valakinek külön kérése akkor magázom tovább de én ezt már nem bírom idegileg
Meert Nö vagy!És az emberek többsége,nem tudja,nem akarja elfogadni,megérteni,hogy egy hölgyis motorozhat,nemis akárhogy!Én meglepödtem,mikor Borso gumiját láttam!Oszt láttam pályán!Ja meg aztán azis bassza a csörüket,hogy nem robogoval jársz(amugy akkor azért szolnának meg).Egyszerü kissebbségi érzés van bennük,amit igy probálnak leplezni,leküzdeni!
Neis törödj vele!
Én úgy érzem hogy semmi rosszat nem tettem de ha mégis világosíts fel kérlek!
Jó éccakát!
És csak nyugisan.
Széles utat és olcsó benzint.
Nembaj,jön még velünk motorozni,és akkor .....
talalkozunk a farsangon! csak megismerjuk egymast a jelmezben
Örülök hogy látlak,föleg itt!
gratulációóóóó ,,,
Már nem bírom ezt a magázódást.
Visszatérhetek a tegeződéshez?
Ha mondjuk valakinek külön kérése akkor magázom tovább de én ezt már nem bírom idegileg