Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reméljük nem történt semmi rossz!
Biztos círógatja még a garázsba
Simogatja babusgatja.
1981-es áron veszem át!
Távol álljon tőlem a pálinka.
Azt meghagyom a felnőtteknek
Csá Ati! Hát ezaz! Még semmi hír felőle... Pedig ilyenkor már tuti nem motorozik!
Tökmindegy milyen olajat használsz,ha az megegyezik a gyár álltal megadott minöségnek!PL:10-w40,0w50,stb.A mai olajkak már szinte ugyanazt tudják,ismerik egymás termékeit!Nagy külömbség nincs!Keverni,mweg a mai modern olajakat simán lehet!
áááá! Inkább kiszőkíttem!
Alpha még nem ért haza?
Magába is!
1980-as áron átveszem!
Pálinkás jó estét mindenkinek
Hmmm...akkor az öregfater uraljához használt olaj már nem lesz jó? De mit csináljak vele? Van 20 000 Liter!
Csöle kb.: 1980 óta keverhetők az olajak, ha régebbid van azt ne keverd!
Valvoline Syntpower és nem fogja enni 15000 után sem!
Nekem motul van benne. Ha váltassz másra az valójában nem gáz? Nem vagyok nagy hozzáértő, csak arra gondolok, hogy azért mindig marad a régiből benne és keverni meg nem annyira jó! Vagy az a pici ami benne marad valószínű nem számit mi?
Jó az nekem...
Volt már Castrol Actevo, Castrol R4, Castrol Power 1 racing, Motul 5100. Igazából mind jó, bár a motullal mintha nehezebb lett volna a váltás. Nekem jó a Castrol full szintetikus, jó árban beszerezhető, és akárcsak a többit, ezt is elkezdi enni 5000 km után.
Fistván azt a hülye postást átküldhetnéd hozzám is!
Köszi Fistván a nézelődést, várok türelmessen!
Cső! Látom nem nyugszol! Egyébként Te milyen olajat használsz Fistvan?
Gabi! Tényleg megérte háklisnak lenni az olajra. Most van egy fain blokkom!
Szép tiszta volt a belseje.
Nézegetem neked a plekót, de még nem nagyon van hozzá semmi.
Te Gáborom! Te inkább ne használj már semmiféle receptet bazeg, mert nemhogy a városból, hanem az országból is el kell pucolnod, ha odamaszatolsz az asszonynak még pár kölköt szerintem.... Úhhogy ceruzát talonba, inkább a motort húzd anya helyett!
Ez a hülye postás már megint idehozott valami sz@rt.
Le hamm,be hamm!Nejm mindegy,föleg a te korodban!
Megmondom én mitkeresel itt!
Amit én,joooo társaság van,ebbe teis beletartozol!Jo uszást!Várunk vissza!
...ha nem magyarázod meg, nem kezdtem volna agyalni...