...igazából azt sem tudom, mit keresek ebben a topikban... A farsang az oka az egésznek, Mr. Haya tehet róla...
Na de én most elléptem uffni, pár hossz, aztán majd jövök...
Ottvan a szeren!
Bár élnék a gondolattal,hogy nem széria goldwing-röl van szo!Bár ezt a sulyt igy terelgetni akkoris szép dolog!Karcolt végig mint Milkabá az örkényringen!
Engesztelésül megosztok veled egy jó receptet! Majd a barátod elkészíti neked!
Mogyorós banánkuglóf
Hozzávalók:
2 mogyoró
1 jókora banán
2 jól formált láb
2 kar
2 tejtartó
2 mámoros szem
1 szőrrel koszorúzott tepsi
Elkészítés:
Nézzünk bele mélyen a szemekbe és gyöngéden válasszuk szét a lábakat. Dagasszuk a tejtartókat addig, amíg a tepsi jó csúszós lesz. Adjuk hozzá a banánt, majd dobjuk rá a mogyorókat. Paszírozzuk be az egészet addig, ameddig a banán elkrémesedik. Mikor elkészültünk, mossuk meg a szerszámot, de a tepsit már ne nyaljuk ki. Ha a kuglóf a tepsiben véletlenül elkezd puffadni, legjobb, ha meglépünk a városból.
Hali Csöle.
A dobokat menyiért vetted a gépre? Az öcsém is valami hasonlót szeretne de nálunk a Suzukinál csak Bódis dobokat árulnak és a sima alu ovál is 85.000 Ft.
Na de én most elléptem uffni, pár hossz, aztán majd jövök...
Kikormolod a füstöst!
Tegnap hiányoltalak!
Bár élnék a gondolattal,hogy nem széria goldwing-röl van szo!Bár ezt a sulyt igy terelgetni akkoris szép dolog!Karcolt végig mint Milkabá az örkényringen!
Mogyorós banánkuglóf
Hozzávalók:
2 mogyoró
1 jókora banán
2 jól formált láb
2 kar
2 tejtartó
2 mámoros szem
1 szőrrel koszorúzott tepsi
Elkészítés:
Nézzünk bele mélyen a szemekbe és gyöngéden válasszuk szét a lábakat. Dagasszuk a tejtartókat addig, amíg a tepsi jó csúszós lesz. Adjuk hozzá a banánt, majd dobjuk rá a mogyorókat. Paszírozzuk be az egészet addig, ameddig a banán elkrémesedik. Mikor elkészültünk, mossuk meg a szerszámot, de a tepsit már ne nyaljuk ki. Ha a kuglóf a tepsiben véletlenül elkezd puffadni, legjobb, ha meglépünk a városból.
Tegnapis elötted mentem el,még dudálltamis!De egyszerüen nem érem utol magam(a nagyság átka).
De remélem jövöhéten szerét ejthetjük,egy jokis kávézásnak!
A dobokat menyiért vetted a gépre? Az öcsém is valami hasonlót szeretne de nálunk a Suzukinál csak Bódis dobokat árulnak és a sima alu ovál is 85.000 Ft.