Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te perverz vagy Milka ( a Biri is az) csak öregesen ülök a fotelben azt valaki meg hamm .....
...igazából azt sem tudom, mit keresek ebben a topikban... A farsang az oka az egésznek, Mr. Haya tehet róla...
Na de én most elléptem uffni, pár hossz, aztán majd jövök...
Csak=már megszoktuk(tam),ittis irogatsz!
Itt,innen,csak!
Mint Biri?
Kikormolod a füstöst!
hol? honnan? mé?
Csá gorl!
Tegnap hiányoltalak!
Ez egy régi recept én a modernebb változatát használom!
Ottvan a szeren!
Bár élnék a gondolattal,hogy nem széria goldwing-röl van szo!Bár ezt a sulyt igy terelgetni akkoris szép dolog!Karcolt végig mint Milkabá az örkényringen!
ismertem, de jó
Engesztelésül megosztok veled egy jó receptet! Majd a barátod elkészíti neked!

Mogyorós banánkuglóf

Hozzávalók:
2 mogyoró
1 jókora banán
2 jól formált láb
2 kar
2 tejtartó
2 mámoros szem
1 szőrrel koszorúzott tepsi

Elkészítés:
Nézzünk bele mélyen a szemekbe és gyöngéden válasszuk szét a lábakat. Dagasszuk a tejtartókat addig, amíg a tepsi jó csúszós lesz. Adjuk hozzá a banánt, majd dobjuk rá a mogyorókat. Paszírozzuk be az egészet addig, ameddig a banán elkrémesedik. Mikor elkészültünk, mossuk meg a szerszámot, de a tepsit már ne nyaljuk ki. Ha a kuglóf a tepsiben véletlenül elkezd puffadni, legjobb, ha meglépünk a városból.
Dehogy vagyunk!
Tegnapis elötted mentem el,még dudálltamis!De egyszerüen nem érem utol magam(a nagyság átka).
De remélem jövöhéten szerét ejthetjük,egy jokis kávézásnak!
JA! És az enyém nyitott, de van hozzá belecsavarozható tompító is
Köszönöm a segítséget az ára a két dobé volt?
Hát ja...megbújsz valami dióhéj alatt...
sosem tudhatod
And GIRLS! (nem voltál sehol! )
Hozzáteszem akkor ez egy akció volt ott is...
Hát itt ez a Trioval yoshi 180-220 000 Én a magamét Amcsiból rendeltem...aszem 140-be megállt...
Motor line-nál most ha minden igaz, 50% os akciók vannak dobokra! Nézzétek meg.
És a srácon Honda póló!
Hali Csöle.
A dobokat menyiért vetted a gépre? Az öcsém is valami hasonlót szeretne de nálunk a Suzukinál csak Bódis dobokat árulnak és a sima alu ovál is 85.000 Ft.