fiveurban
Most olvastam hogy kevés volt az olaj a mocidban
Hát nekem ellenkezöleg a kémlelö nynyiláson nem láttam be Kb 0,5-0,75l olajat kellet leengednem.
Felhivtam a szerelöt mondom neki mi a gond erre azt mondja hogy a blokra és a könyvébe az van irva3000ml ő bele is toltotte.Kérdeztem hogy nem veri ki a szimeringeket?Válasz:Ez nem AUTÓ az nem baj hogy több van benne csak kevesebb ne legyen. Szerinted
Oda se viszem többet.
No figyelem!
A Fórum FARSANG ideje: Február 23. szombat! 16-17 órás kezdéssel!
A rendezvény Mr. Hayabusánál lesz a Piroska utcában (1039 Budapest, Piroska u. 2.), az ott alvás megoldható, aki ott akar aludni, az írja a listán a neve mögé. A szállás díja 3000ft/fő, külön fürdő, wc minden szobához.
A farsangi móka 3500 Ft/fő.
Ebben benne lesz egy vacsi, üdítő, sör, rágcsa, közkívánatra SOMLÓI /mint Hévízen/, és az étterem, konyha és tálalóeszközök bérlése baráti áron...
Jelentkezés a Hayabusa Topicban!
Bármilyen kérdéssel nyugodtan zargassátok Mr. Hayabusát: 20/323-0189 ...ha tudjuk megoldjuk!
Minden Motoros Társunkat szeretettel várjuk, gyermekeket is hozhattok, nekik díjtalan a belépés!
BELÉPÉS CSAK JELMEZBEN! /NEM MOTOROS!/
1. Mr. & Mr.-né
2. Milka + Milkáné
3. Csöle - szállás kell
4. Menyus + Gabyca
5. Fiveurban + a 40 rabló
6. Xx Man & Mona
7. Maci + né /Thebear/
8. Alpha - SZÁLLÁS KELL
9. pep + pepné - időpont függő
10. Biri + Tyúk
11. Bééb (szintén időponttól függ)
12. Busati + Gabriella + Kispuncisom + Nagylányom
13. Borso!
14. Tbi01 + Anikó + Jages+Anita
15. xxAti
16. Andrea
17. Herczeg Zoltán
18. Lóri
19. Sasa + Sasáné
20. gabor01 (ha nem dolgozom...)
21. Zsebes + Peet
22. Maistear + Niki (Ha időben vége lesz a szülinapi bulinak késni biztos fogunk ha sikerül mennünk)
23. Arthur + Szilvi +kölök
24. Hot Road Laci
25. Zoohayabusa + 1 – SZÁLLÁS KELL
26. Ákos417
27. SportMotor
mi az fúj a szél,hideg van?
nem irtak még mindig semmit,,,balafxok a plexi ügyben
szerintem nem kell kérdeni csak klikk rá hogy megveszem,,aztán feladják upsp vel oszt csö...amondója vagyok...sosem kérdezek veszek,,ha meg nem adnák akkor negativ bejegyzés,azt meg senki sem akar aki online shoppol,,
attól hogy csinálunk egy oldalt neked nem veszitünk semmit..
találtam az www.ingyentv.hu
oldalám téma szerint -motorsport- vannak kerekezös vidik borulásokkal ,de sok vicces is van,meg jók!
én már beregisztráltam,mert huzamos ideig csak úgy enged,majd jönnek a hülye vidik..
No figyelem!
A Fórum FARSANG ideje: Február 23. szombat! 16-17 órás kezdéssel!
A rendezvény Mr. Hayabusánál lesz a Piroska utcában (1039 Budapest, Piroska u. 2.), az ott alvás megoldható, aki ott akar aludni, az írja a listán a neve mögé. A szállás díja 3000ft/fő, külön fürdő, wc minden szobához.
A farsangi móka 3500 Ft/fő.
Ebben benne lesz egy vacsi, üdítő, sör, rágcsa, közkívánatra SOMLÓI /mint Hévízen/, és az étterem, konyha és tálalóeszközök bérlése baráti áron...
Jelentkezés a Hayabusa Topicban!
Bármilyen kérdéssel nyugodtan zargassátok Mr. Hayabusát: 20/323-0189 ...ha tudjuk megoldjuk!
Minden Motoros Társunkat szeretettel várjuk, gyermekeket is hozhattok, nekik díjtalan a belépés!
BELÉPÉS CSAK JELMEZBEN! /NEM MOTOROS!/
1. Mr. & Mr.-né
2. Milka + Milkáné
3. Csöle - szállás kell
4. Menyus + Gabyca
5. Fiveurban + a 40 rabló
6. Xx Man & Mona
7. Maci + né /Thebear/
8. Alpha - SZÁLLÁS KELL
9. pep + pepné - időpont függő
10. Biri + Tyúk
11. Bééb (szintén időponttól függ)
12. Busati + Gabriella + Kispuncisom + Nagylányom
13. Borso!
14. Tbi01 + Anikó + Jages+Anita
15. xxAti
16. Andrea
17. Herczeg Zoltán
18. Lóri
19. Sasa + Sasáné
20. gabor01 (ha nem dolgozom...)
21. Zsebes + Peet
22. Maistear + Niki
23. Arthur + Szilvi +kölök
24. Hot Road Laci
25. Zoohayabusa + 1 – SZÁLLÁS KELL
26. Ákos417
27. SportMotor
Húúúú...Alpha! Úgy menjél vele, mintha tojásokon lépkednél...a friss gumi olyan mintha jégen mennél ilyen időben! Nem ártana előtte lepörkölni róla a gyári bevonatot...
pep hogy te sem unatkozz
1700 csatiból csak akad valami ami tetszik,internetes rádió
de ott a tv funkció is abból is van böven kb ugyanennyi.. http://www.i-fm.hu/
megkeresed a "magyar" országra rákattintasz
alatta bejön lista "mellesleg humor" m ig görgesd le nagyon jó igaz most "mellesleg trance" zenét halgatok de van minden
másnak is ajánlom
jo reggelt...eljott a nagy nap... ...menek es remelem szepen megtudom reptetni a madarat, amit mar megannyi embernek sikerult megszeliditeni....remelem az ido is alkalmas lesz hozza...
Most olvastam hogy kevés volt az olaj a mocidban
Hát nekem ellenkezöleg a kémlelö nynyiláson nem láttam be Kb 0,5-0,75l olajat kellet leengednem.
Felhivtam a szerelöt mondom neki mi a gond erre azt mondja hogy a blokra és a könyvébe az van irva3000ml ő bele is toltotte.Kérdeztem hogy nem veri ki a szimeringeket?Válasz:Ez nem AUTÓ az nem baj hogy több van benne csak kevesebb ne legyen. Szerinted
Oda se viszem többet.