Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hívj fel megdumáljuk
Köszi Csöle már látom
fistvan[14777] ma 20:29Ha így bekötöd, te lehetsz az on-board videok sztárja, ha precíz akarsz lenni, venni kell még egy speed-o-healer elektronikát is az Ágómotorstól. viszont ekkor meg lassabban pörög a kilométer a vasba. Lehet választani a sz@r meg a fos között, de ha megálsz valahol, mindenkinek a szájáról olvashatod, hogy "háromszáznegyven". Motoros találkozón a sok gyökér között elég nagy fless.
Minek az, úgyis csal az óra gyárilag, 280 körül már 320-at mutat...
Menyus....honnan tudnék olyat beszerezni?
Fistvan előbb adta a linket, meg leírta, hogy mit kell tenni, ha nem 280-ast teszel bele! Olvass vissza.
igazából nem a 280-as kellene de ahoz még ki kellene szedetnem a tiltást....valaki ebben tud segít?
Csabi esetleg?
Na igen!Jooo lett volna ma egy fless
És ennél a 320-as számlap való a 280-as órához(ugyanolyan az osztása, csak tovább tart)
Na látom Menyus te ilyen fless-es csávó vagy akkor....
Semmi extra Majd dumcsizunk
THX!
Ha kell megrendelhetjük a német barátom címére is, velük nem mernek szórakozni, mert az egy másik EU...
Szia Menyus!
Mi a helyzet veled? Jó rég beszéltem Veled is! Minden okké mostanság?
vagy van ilyen is drágábban. Ebben van 280-as órához való is. Itt nem kell semmit alakítani.
link
Jeah!
Köszi Fistvan.....már nézelődtem az e-bayen ....de bevallom még nem rendeltem soha onnan....nem bízom nagyon benne....és nyelvtudásom sem az igazi
Komoly! De tetszik!
Igen sajnos nagyon sok munkám van! Csoda hogy most is itt vagyok!
Helló Pici-R! gsx-1000 éve nem voltál!
Szia Picu-R
Kék az
á,nem lehet!kiskorúak is vannak itt .nagyon jó lett a frizurám,kb 2 centis.Pedig már majdnem megnövesztettem de elkapott a dili
Ha így bekötöd, te lehetsz az on-board videok sztárja, ha precíz akarsz lenni, venni kell még egy speed-o-healer elektronikát is az Ágómotorstól. viszont ekkor meg lassabban pörög a kilométer a vasba. Lehet választani a sz@r meg a fos között, de ha megálsz valahol, mindenkinek a szájáról olvashatod, hogy "háromszáznegyven". Motoros találkozón a sok gyökér között elég nagy fless.