Az XX-nek a pontos neve:1100XX superblekbord.A világ leggyorsabb gépéröl kapta a fantázia nevét(nem véletlenül)!A superblekbord,meg azthiszem egy ici-picit gyorsabb holmi madérnál!
Tanult kollégám már korábban definiálta:
zoohayabusa[14178] tegnap 22:15erröl a madárról konkrétan
japánban honos sólyom
jah és világ életemben imádtam a sas-sólymokat,tökéletes repülö madarak,a vadászat és a sebesség urai!
a nyulat kergető és evő madár sose volt sólyom és nem is lesz.
Az egy b*szma sas.
A sólyom, amiről a motor is a nevét kapta, akkora, mint egy galamb kb, csak nem olyan gömbölyű...
Ha konkrétabb fajmeghatározást szeretnél, este fatert kifaggatom, ő ornitológusnak tanult anno.
:-)
Az a baj,evvel a huzokupplunggal,hogy ez mindig forog,a motorfordulatával megeggyezöen.Mig a nyomokupplung,csak akkor,ha kinyomod a pedállt.Már nagyon kiokosodtam kupplungilag!
De felhivtam a MAN-t,és azt mondták,ennek a tipusu kupplungnak,230.000-250.000-km a csere ideje!A MAN-nál 200.000-KM-nél cserélik,ha rossz,ha jo!
Az enyémbe 247.000-KM-van(elméletileg épp tul van a bejáratáson) és most kellet cserélni!Végülis azt tudta,amit a Man-nál mondtak!
Elméletileg ujjabb negyedmillioig,evvelé nem lehet gond!
Egyébként,nekem is gond volt már 2x is a kuplungjával nekem ez a húzó kuplung nem vált be! A NEOPLAN-nal sosem volt ilyen gondom !Úgy néz ki,hogy megyek!18h-tól van igaz?Kik lesznek még,lehet tudni?
Ugynéz ki igen!
De még csak 5-km-et mentem vele(szervizböl haza),ugyhogy ha jövöhéten hiba nélkül dolgozik,akkor kimondom hogy jo!
A kinyomo(huzo) csapágyat kellet cserélni!Megszünt a darálás,nyikorgás,rázás,szoval minden.Sejmesen jár mint régen!
jaja,akkor mi vagyunk a sólyom lovoglók-blackbird -ok
de azért fura látvány jónagyot csidálkoztam,,,gondoltam ez a black,egy kicsinyeketzabáló,fészkeketfosztogató,vagy iylesmi,erre ott parádézik a hátán mikor repül..nohhhh
mi van veled
holnap egerbe megyek sajnálom h nem talizunk
zoohayabusa[14178] tegnap 22:15erröl a madárról konkrétan
japánban honos sólyom
jah és világ életemben imádtam a sas-sólymokat,tökéletes repülö madarak,a vadászat és a sebesség urai!
a nyulat kergető és evő madár sose volt sólyom és nem is lesz.
Az egy b*szma sas.
A sólyom, amiről a motor is a nevét kapta, akkora, mint egy galamb kb, csak nem olyan gömbölyű...
Ha konkrétabb fajmeghatározást szeretnél, este fatert kifaggatom, ő ornitológusnak tanult anno.
:-)
De felhivtam a MAN-t,és azt mondták,ennek a tipusu kupplungnak,230.000-250.000-km a csere ideje!A MAN-nál 200.000-KM-nél cserélik,ha rossz,ha jo!
Az enyémbe 247.000-KM-van(elméletileg épp tul van a bejáratáson) és most kellet cserélni!Végülis azt tudta,amit a Man-nál mondtak!
Elméletileg ujjabb negyedmillioig,evvelé nem lehet gond!
Rudi,Orsi,Milka,Milkáné,Kismilka,Maistear,Maistear
né,Pep,Peoné(judit),Robi,Meg ti
De még csak 5-km-et mentem vele(szervizböl haza),ugyhogy ha jövöhéten hiba nélkül dolgozik,akkor kimondom hogy jo!
A kinyomo(huzo) csapágyat kellet cserélni!Megszünt a darálás,nyikorgás,rázás,szoval minden.Sejmesen jár mint régen!
jaja,akkor mi vagyunk a sólyom lovoglók-blackbird -ok
de azért fura látvány jónagyot csidálkoztam,,,gondoltam ez a black,egy kicsinyeketzabáló,fészkeketfosztogató,vagy iylesmi,erre ott parádézik a hátán mikor repül..nohhhh
Ez van!
Hátha holnap szárazak lesznek az utak!