Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fistvan! kb 6-10 Cfokban értendő a kérdés , bár nem tudom ,hogy bennem lehet e a hiba , mivel a vfr ről kb .: 6000 km alatt sikerült lekoptatnom a hátsó gummát. A bömi azért egy kicsit erősebb nála (130 Nm), ettől is kophatott 1200km alatt 2,5 mm - t. Azt mondják a busman-ról kb.: 3500 km a hátsó gumi. Hozzá kell tennem conti road attakot használok , valamiért ebbe a típusba bízok , talán mert ezzel a gummával mertem megtanulni , ha kell lábtartóig fektetni a gépet közúton. Esetleg tudnál ajánlani más típust!
Üdv.:Peti
Üdv janink2!
Ehh neked is de szép a sólymod!
Hasonló vala nekem is!
Jó reggelt Mindenkinek....

Álmosak? Ki álmos...? Én nem... még fenn tudtam volna még lenni este is...
Fistvan! Mert ilyenkor a pezsgőfürdőben ül még mindenki!
Üdv sóylmok! Valaki említett itt egy túrát horvátba,mi 04.28.körül mennénk,vagy ha mentek ha lehet csatlakoznánk! Csááá.
mondjam vagy mutassam
Sziasztok, szép reggelt!
Igen, mivel jobban deformálódik és a nagyobb hajlító igénybevétel miatt túlmelegszik és így nagyobb a kopás. Szerintem...
Jó reggelt urak ! Valaki mondja már meg az alacsony hátsó gumi nyomás miatt kophat e gyorsabban a gumma.
Álmosak a fiatalok!
Ki tudja mit csináltak az éjjel?
Ilyenkor miért nincs az a pezsgés, mint este?
Nekem is jooo a 23
köszi srácok

remélem azoknak is jó lesz akik oda ki irták idöpöntól függöen?
mert akkor igy rám is számolhattok+1 fövel és szállás is kell majd,,,
változatlanul figyelem majd kintröl is az eseményeket,mint mindig,de addig is még böven van idö!
mondom még a héten döl el konkértan hogy mikor megyek ez a 05-20 ig csak egy terv,,,
ugyhogy még várnék....
üdv
Zoo nekünk jo a 23
nekem mindegy....jo a 23.a
nagyon mennék a farsangra,,de ha minden igaz a héten döl el hogy ténylegesen 05-20 ig irben leszek
ha lehet szavazni én voksolok a """"""23."""" nap mellett igy akkor tudnék menni,,de ez ne csak miattam legyen hanem ha más is igy látja jónak,ha töbség voksol a korábbi 16,-a melelt akkor igy jártam
üdv mindenkinek
farsangkor majd találkozunk és megvitatjuk idézlek a "csiga-biga" tempódat ...

jó éjt mindenkinek....
én is ezt mondom nézd 3:05 percnél,,elég nagy szita volt 200 on felül,,lehet csinálni csak kérédés mennyire éri meg,,,ha van nagy tétje kockára teszem gépemet de ha nincs marad az úgymond csiga biga tempó ha már lefikázták sebességem,ráadásul lány nah most hogy fel kéne kapjam a vizet
el is vonulok a sarokba megsértödve

csöle
kb 150-200 euróig szánok rá,,nekem az a véleményem hogy ebben az árfekvésben ugyan oylan minöséget kapsz már mint 400 euért csak a neve kissebb,,a drága sisak is ugyan úgy bemattul a plexi,és a szivacs belülröl rongálódik pl:fürdések tavakban,sós vizü vizeknnél felkapod a satyit és izzsdságal már rongálódik veszit rugalmasságából,és amint látod bevertem a fejem ide oda,ez a sisak is birta,150 eus satyi volt...
Nem lesz annak jó vége, ha közúton a határokat feszegeti az ember!
Na mentem Hölgyek és Urak! További happy estét...

Zoo nem válaszoltál a Shoei bukosisakos kérdésemre...
ezt tanácsolta fistván is,,,nem tom,,nem áldozom oda a végsebességet,mert 300 lesz a vége,és mivel pörgösebb lesz a motor ugyan azon "real"sebességen,igy többet is eszik.....
ha turázok valakivel,,nagyon ritkán elözöm meg,csak is!ha látom a szándékán hogy el eneged,addig mindent meg teszek hogy mögötte maradjak! nem lesz olyan tipikus balesetem hogy,saját ismerösöm mocijával akadjunk össze,,,
de nézd próbálkozz....
tényleg nem nézted végig a vidit,,ha igen láttad volna hogy a körforgókban,már nem tudnál sokkal többet dönteni,,sugok a vége felé van.....
Szerintem csak fogaskerék csere volt,de akkor is jol nyomja