Milka! Én nagyon szeretlek. De légyszíves és erre már többször és nyomatékosan megkértelek, hogy a gyógyszeredet ne felejtsd el bevenni. Könyörgök, sőt könyörgünk mi mindannyian Busások, hogy NE FELEDD! Mert anélkül bizony zavaros dolgokat beszélsz...tudjuk, hogy te ezt nem tudod...de mi tudjuk...tudod?
Pep! Hát hogy van szíved ilyet kérni tőőőlem? szegény csóró magyar vállalkozótól? Inkább szervezzetek valami gyűjtést, vagy jótékonysági bált (pl.farsangi ) megsegítésemre!
Epekedik a Náncsinénje térdekalácsa!
Tegnapis jött egy foszer,azt mondja van két busája,oda adná az én XX-emért!Persze elhajtottam!
Mondtam még tegye rá valamit,a két busára!
Más!
Ha legközelebb beszarik az oldal,irogathatunk odaát "nálam".Azt a forumot ezért hoztam létre! www.motorozz.hu ezen belül jooo barátok foruma
Igy nem kell várni mig ez megjavul!Mehet a marháskodás tovább!
Jobb felső sarokban halványan látszik a bekarikázott lényeg
az újságból ídézem ami a legjobban tetszett: "...De a Hayabusa semmihez sem fogható, őrült gépezet. A sebesség megszállottjai rajonganak majd a ZZR1400 alázó képességéért, míg a sportmotorosok a nagyszerű kezelhetőségéért fogják külön díjazni. Ha összegyúrnánk egy literes GSX-R-t, egy Honda Goldwinget és egy NASA-űrsiklót valószínűleg a Busa lenne a végeredmény. Jelen pillanatban ez a legjobb gyors helyváltoztatásra szánt utcai motor. Sőt, inkább egy elszabadult rakéta..."
Elnézést de muszály volt megosztanom az illetékesekkel
Egyébként középiskolai tanárnak hívtak Japánba, nemtudom elfogadjam-e?
Megmá kezd tele lenni a faxom ezzel az oldallal!Ha véletlenül müxik,akkor mocskos lassu!
Tegnapis jött egy foszer,azt mondja van két busája,oda adná az én XX-emért!Persze elhajtottam!
Mondtam még tegye rá valamit,a két busára!
Ha legközelebb beszarik az oldal,irogathatunk odaát "nálam".Azt a forumot ezért hoztam létre!
www.motorozz.hu ezen belül jooo barátok foruma
Igy nem kell várni mig ez megjavul!Mehet a marháskodás tovább!
Enyhit a dolgon,a képeid közül a második,illetve annak a háttere!
Nem akarok hálátlan lenni a képekért!De ama Amerikában a Mack(csak teherauto),a Peterdbild,Kenwort,stb az a kamion!
az újságból ídézem ami a legjobban tetszett: "...De a Hayabusa semmihez sem fogható, őrült gépezet. A sebesség megszállottjai rajonganak majd a ZZR1400 alázó képességéért, míg a sportmotorosok a nagyszerű kezelhetőségéért fogják külön díjazni. Ha összegyúrnánk egy literes GSX-R-t, egy Honda Goldwinget és egy NASA-űrsiklót valószínűleg a Busa lenne a végeredmény. Jelen pillanatban ez a legjobb gyors helyváltoztatásra szánt utcai motor. Sőt, inkább egy elszabadult rakéta..."
Elnézést de muszály volt megosztanom az illetékesekkel
föként kedvenc MACK piroska és a fekete farkas
de van rakéta kamion is
Árkot elkezdték visszatemetni!