Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már ássák a gödröt!
Egyébként ha azt választ,azse érdekel!Felnött ember!A lényeg hogy megismertünk a személyébe egy joembert!Gáborom,most akkor veledse álljak szoba,meg Menyával,stb.
Biztos?
Amugy énis gratula!
Inkább a TGL-röl(az az én kategoriám)!De beloptad magad a szivembe!
Azon múlik legyen 4 óra szabadidőm 10-14-ig, legyen +7 fok és száraz út!
Pedig fekete a vas
ill sötét grafitnak mondanám mostmár hogy láttam élőben.
Elmondanám ma fékezgettem egy kicsit, nem rossz!
Úgy fog mint a zöldfesték.
Ennek örülök, hogy a terveid közt szerepel Nagykáta!
Hátha majd legközelebb összejön.
Van ugyanazon a lapon kipufogó,ülés, stb...
Mindenki követhet el hibákat.
maistear ---enek már én is örülök hogy felvesz egy olyan pózt lábad lassan hogy pont igazi mocira fel tudd tenni

fiver
láttam a satyit e buy-en ugyan ez az ár szinte,,,,nem adok ennyit érte,sóóóhaj ide vagy oda....
Ma be volt ütemezve Nagykáta, de úgy alakult csak 2 órám maradt a motorozásra, így elhalasztottam a látogatást.
Naná azért vettem XX-et!
Persze mikor téged várt letépkedte a képeket!
Én ugy hallottam, hogy le se akartál szállni az XX-ről! Lehet Te titkon XX rajongó vagy
Na ez biztosan nincs igy ugyanis voltszerencsém járni az otthonában és a Busának nyoma sincs. Nem ugy az XX-nek.
Szerintem Milka titkos Busa rajongó, nem tudom otthon mit szokott csinálni, de tele van a szobája fala Busa poszterrel!
Egyébként azért ültem XX-en, hogy az XXman barátunk kipróbáljon egy komoly motort is, én meg egyszerűen nem akartam gyalogolni utána!
Ő is ült már Busán! Sőtt vezette is!
Na én mind a két dolognak örülök!
( Hogy Milka mit szól az más kérdés)
Mit szólnának? Te is ültél már XX-en sőtt vezetted is!
Annak meg hogy nem kell túl sok hogy feltudjam tenni a lábam annak lehet örülni!
Maistear (pü) #4495 15:12:52
Jóóóóóóóó Napot!

Winchi! hát az már a semminél jobb!
Én bevallom őszintén ( Milka Bocsássa meg tettemet ) megálltam 1 Suzuki szalonnál hogy megnézzem au uj Busát, és ráültem! Hát még 1 jó 10 fok kell a jobb lábamnak hogy feltudjam tenni. Ugyhogy ki kell próbálnom 1 XX-et hogy azon mennyi kell még a boldogsághoz!

Ehhez mit szóltok?
http://www.everythingsuzuki.co...
Zoo csak hogy a szíved fájditsam!
Köszi de nem lesz rajta többet a garázskulcs!
A kérdőjel lemaradt