Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csááá!
Én is elolvastam az adatlapodat.
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Bátor döntés.
Az én sztorim is hasonló csak én 24 évesen vettem az XX-et.
Mindenesetre sok szerencsét és balesetmentest kilómétert nektek.
hát nem szotyi! A kis elbeszélésed alapján úgy látom nagyon tudod, hogy mit akarsz és a mocit is tiszteled. Maradjon is így és akkor ok lehet. Csak arra vigyázz, hogy majd nyár közepén, amikor majd eluralkodik rajtad az érzés, hogy ezt már nagyon vágod és érzed...na akkor legyél a legóvatossabb
hyperspace69
Én is elolvastam az adatlapodat, visszatérünk rá szeptemberben.
Elolvastam az adatlapodat.
Hááát ölég "bátor" döntés.....
Ciactok!
én az injektorokat álitottam le azt csok
Köszi zoohayabusa a választ :)

Meg írtam az adatlapom... várom az erős kritikákat
Holnap ha minden igaz teszek fel képet is, de a minőség az nem lesz a leg jobb!

Ez a "távjelző" vagy micsodi nagyon jó ! Tudnátok linket adni róla?
Citadel láncom van ez állítólag az Abus-nak a leány cége... Azért nem Abust vettem mert idegesített volna
hogy Busa, Abus... tudom vicces, de én ilyen vagyok Tárcsafék zár tényleg felejtős

De viszont az autóban volt nekem egy 15e forintos kis küyü, ott két fém testet kelett megérinteni (amit te kértél a mestertől), itt motornál kapcsolós lenne, a lényeg hogy ha nem aktiválod akkor nem mész sehova. Elveszi a gyujtást, meg a üzemanyag/tüzelőanyag ellátást.
én mindig mondtam hogy nem 160-nal megyünk na meg a városi 80
majd jól megitatunk szenteltvízzel aztán majd beengednek oda is!
Mihail! Köszönöm, hogy érdeklődtél az idom után, de azt hiszem ennyiért már tudok újat is venni (már ha 20 eFt-ról van szó).
Azért Suzuki kereskedést még kerülöm!
Nem,nem Busással,hanem egy értelmes emberrel,motorossal!A Busásokat továbbrais ......
Ismételten igazat kell adnom Zoo-nak(hu ezt rohadt nehéz volt leirni),mármint adatlap kitöltése!Ha már személyesen nemis ismerjük egymást,az adatlap valami,mármint hogy kivel irogat az ember fis!
Viszont azt viccesnek tartom,hogy Magyar honba,te korrekt biztosittot keresel!Olyamn ugyanis nincs!Csak addig barátok,amig fizetsz,amikor nekik kelll csengetni,jönnek a kifogások,aprobetüsrászek,meg a paragrafusok.Ja meg a pereskedés!
Mivel a Provkonál meloztam(nem kis rangban),hidd el tudom mit beszélek!A biztosittások nem azért vannak,hogy az ügyfél jol járjon,hanem a biztositto tollasogdjon(ezt nem én mondtam,hanem egy nálam joval magasabb beosztásu emberke)
Nálunk elterjedt szokás,a riszto(pageres).Ez neked jelez ki(2-5 km-en belül),ha bántják a vasat!ráadásul nagyon sok +funkcuioja is van!Mostani árat nemtudok,de tavaly 32.000Ft körül volt beszerelve.
jajj a kép....lemaradt...
szeva
azért rakjál fel adatokat,és képeket szivesen nézzük olvasgatunk szerintem mindenkinevében irhatom!

osztrákoknál van minimális mint itthon
németeknél ingyenes
franciáknál iszonyú drága mint spanyoloknál is
1000 km kb 40 euró a képen meg tett utat nyomtuk le ennyi pízböl
angliában is fizetökapus,de nem veszélyes!
a többi országot nem tudom...
védelem,lánc jó nagy,a tárcsa zárat veszélyesnek tartom mert ha elfelejtkezel róla saját mocidban teszel kárt ha nem vagy hozzá szokva!
ALIANZ mániás vagyok,nem csalódtam még bennük!mindenhol ott vannak!bárhol bármikor van irodájuk európában,annyit amennyit pöcsölnek belefér!
ennyit tudtam segiteni üdv
Sziasztok!

Nagyobb túrásoktól szeretném kérdezni hogy van ez a matricázás külföldön? Anglia lesz az uticél, és használatba lesz véve Osztrák, Német, Francia, Belga, Angol autópálya. Milyen díjakkal számoljak stb...

Valamint milyen cascot kössek a motorra, ha esetleg reggelre csak a láncot találom meg, vagy ha össze verik az ottani huligánok... (erre azért elég nagy esélyt látok, ezért fogom mindig letakarni ponyvával ) valami korekt biztosítót szeretnék aminél nem csak a huzavona van, pénz meg sehol...

Amúgy Busa úr bennt szomorkodik a nagyszobában, nem volt szívem kinnt hagyni a hideg garázsban
MÁR HA MEGÉLI!

milkától ez váratlan fordulat volt,kezdünk jó hatással lenni rá
Jé Milka egyetért egy Busással?
Egyébként szerintem is a kisgyerekeknek való az ilyen őket még lehet hülyíteni, mindent elhisznek.
Szeretnék a 60 éves Ghost Rider-ral talizni
Lehet hogy nem tetszést fogok kiválltani,de osztom zoo véleményét!Ha egyszer,valaki egyí ilyen filmet készit,okés jonapot,de ezt a sorozatot?Lehet jo megélhetési forrás neki!Énse szoktam araszolgatni ha közlekedek,de ezt nem teszem közzé(pedig lenne mit).Mindig is elitéltem,a magamutogato,motorosokat!Én vallom,motorozz a magad szorakoztatására,és ne máséra!Akármilyen jol is nyomod!És még sosolhatnám,az észrevételeimet,de minek!
Szoval egyetértek,avval hogy az akármilyen raider,hülyeség!
ha valakinek kedve ideje van filmeket szedegteni itt az esély ha van kérdés hogy smint csak rajta segitek
kicsit macerás de meg éri,,odafigyeléssel 1 nap alatt meg vana film,de ha csak lazán nyomod akkor pár nap megéri,,üdv jó szórakozást hozzá....
http://djkrisztian2.mlap.hu/
lényege
1:rapid oldalon "free"
2:várakozás2.4 perc leszeded a rar filét
4:következö rar filéig 100 perc várakozás--de ha kábeles nem fix ip-s neted van akkor kicselezö progit a föoldalról leszedni telepiteni 2-3x or done ig gomb lenyomásig futtatni és óne 100 perc
nekem rúterem van fix ip szóval 100 percig várakozom egyébként is kitelik az idömböl

amint látod van 0 ás,2 es,és 3 as oldala is böngésszetek
lényege,nem kéne sztárolni egy olyan embert vagy csoportot,aki noha még profi módon nyomja a motorozást,és sok amatör soför között éli ki magát,mert a sok megrendezett jelenet között van böven ügyességi nagykockázat,és nem csak magát sodorja veszélybe! nem hinném el hogy sosem esett!
és nem csinált nagy baleseteket mert megzavart embereket!
Ha annyira profi,miért nem versenyzöket ver le,pályán tudásával!
Akkor csírátlaníts minket már Zoo kérve kérünk! Mond el mi az igzság!

Biztos sokat ittam, amikor erről beszéltünk.
Milka!
Nnnne má!