Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a választ,ugynézki hogy találtam 1 jo fényezöt ( sok keresés után )
aki airbrush fényezéssel foglalkozik.
Szerencsémre Hazajött Német O- ból,,és tud az enyémmel foglalkozni.
A májusi guruláson meglátod a munkáját, ( remélem addigra kész lessz a motorom ),,,és megbeszéjük a részleteket,mivel neked nagyobb a tapasztalatod.
Ha fényeztetni akartok, akkor érdemes evidenciában tartani őt is! nagyon szép munkái vannak a képgalériájában: http://www.sportmotor.hu/tagok...
róla beszéltem én is
A facebookon keresd Bolgovics Andrást pont most festett egy ilyet az egyik haveromnak
Ez nagyon szep...van egy srac aki a harley hivatalos fenyezoje neki aranykeze van ha gondolod..kb 150 mindenestul
http://www.hyp4r.com/hayabusa/...

Ha valakinek kesobb kell
Köszönöm hogy megírtad a színkódokat. Sokat segítettél. Talán így már hozzájutok a gyári matricához. Már úgy dobnék egy hátast :-)))
Ok. Nagyon köszönöm a segítséget és a gyors választ. Azért még futok pár kört :-) Hátha...
Ezek a tervek:::: remélem jol siokerül !
Csak ne halalfejes legyen
És még ezután következik az AIRBRUSH festés.
Türelemjáték---ON !
A felnik szinterezve lettek.
És hamár szétszedtem akkor kapott uj csapágyakat,és simmeringeket is.
BB. szép is és figyelem felkeltőbb is. nem kell refit kapcsolni, hogy észrevegyenek.
szépek a kerekek is.
A legy se tud landolni rajta olyan csiriviri
Masreszt ha ti ezzel jobban lattok tegyetek azt ami jobb
Készülödés a szezonra !
Nem azert mert buntetnek hanem mert ha nem gyari a xenon azert csesztethetenek. S ha az izzo eleg kék akkor az "okos" rendor kotozkodhet.
köszönöm sanyi. ma válogattam őket össze a XI. ker-i üzletből és kedden már megyek is érte. csak a csatikra voltam kiváncsi, mert nem emlékeztem rá, hogy pontosan beleillenek-e.
dobok fel majd képet. köszi.
A helyzetjelzők ledesek, sokkal erősebbek mint a gyári, így akkor is szépen látszik a lámpa alakja, ha a tompított is rajta van. A gyárinál elnyomjaigen, egy picit kék, nem teljesen fehér, de szerintem szép színe van.

Fussunk össze és akkor élőben meg tudjátok nézni, a fénykép nem adja vissza teljesen.
Kawa, nincs igazad.
Múlt év óta bent vannak, wattban ugyanaz, de a fényereje nagyobb, jobban lehet látni vele.
A rendőrök sem szólnak, ugyanis gyárival megegyező watt és foglalat is, csak a színe más, azért nem szólhatnak. Pont ma beszéltem motorosrendőrökkel és ők is mondták, hogy így rendben van, így nem büntetnek érte.
Szia DJ!
Igen, teljesen megegyezik, csak cserélni kell és már szép is!
hogy gondolja ezt BB! az aszfalt volt a csiszpapír.
na ugorjál neki még egyszer ennek a xenon wattoknak meg K-k-nak, jobban figyelek.
Megalltal a parkoloban ahol senki sem lat s elovetted a 100as vizes csiszpapirt
Nem akarok nagyon belepofazni de az kicsit tul kek lesz..s azt is tudjuk az emberi szem a 4300 kwlvineshez hasonlit a legjobban illetve azt a szinsavot. A 8 ezressel kevesebbwt fogsz latni mint a gyarival kb tobb wattal egyutt akár..vagy max annyit. Raadasul a rend becses orei jobban basztathatnak miatta esetleg
de sorry nem dumalok bele