Köszi a választ,ugynézki hogy találtam 1 jo fényezöt ( sok keresés után )
aki airbrush fényezéssel foglalkozik.
Szerencsémre Hazajött Német O- ból,,és tud az enyémmel foglalkozni.
A májusi guruláson meglátod a munkáját, ( remélem addigra kész lessz a motorom ),,,és megbeszéjük a részleteket,mivel neked nagyobb a tapasztalatod.
köszönöm sanyi. ma válogattam őket össze a XI. ker-i üzletből és kedden már megyek is érte. csak a csatikra voltam kiváncsi, mert nem emlékeztem rá, hogy pontosan beleillenek-e.
dobok fel majd képet. köszi.
A helyzetjelzők ledesek, sokkal erősebbek mint a gyári, így akkor is szépen látszik a lámpa alakja, ha a tompított is rajta van. A gyárinál elnyomjaigen, egy picit kék, nem teljesen fehér, de szerintem szép színe van.
Fussunk össze és akkor élőben meg tudjátok nézni, a fénykép nem adja vissza teljesen.
Kawa, nincs igazad.
Múlt év óta bent vannak, wattban ugyanaz, de a fényereje nagyobb, jobban lehet látni vele.
A rendőrök sem szólnak, ugyanis gyárival megegyező watt és foglalat is, csak a színe más, azért nem szólhatnak. Pont ma beszéltem motorosrendőrökkel és ők is mondták, hogy így rendben van, így nem büntetnek érte.
Nem akarok nagyon belepofazni de az kicsit tul kek lesz..s azt is tudjuk az emberi szem a 4300 kwlvineshez hasonlit a legjobban illetve azt a szinsavot. A 8 ezressel kevesebbwt fogsz latni mint a gyarival kb tobb wattal egyutt akár..vagy max annyit. Raadasul a rend becses orei jobban basztathatnak miatta esetleg
de sorry nem dumalok bele
aki airbrush fényezéssel foglalkozik.
Szerencsémre Hazajött Német O- ból,,és tud az enyémmel foglalkozni.
A májusi guruláson meglátod a munkáját, ( remélem addigra kész lessz a motorom ),,,és megbeszéjük a részleteket,mivel neked nagyobb a tapasztalatod.