sziasztok!
régi tipusu busára keresek nagyátmérőjű BÓDIS VAGY AKRA RENDSZERT, DOBBAL!
HA TUD VALAKI VMIT SZÓLJON LÉGYSZI!
ÉN MEG ELADNÁM AZ UTCAI AKRAPOVIC RENDSZEREMET DOBBAL-HIBÁTLAN,KITÖMÖTT ÁLLAPOTBAN:140 EZERÉRT!
Én csak a ZX 12-ről tudok ,de ott is hátsovillát kell cserélni lukasra,mert ha melette vezeted a csövet nagyon kiáll,hátsolámpa szintén csere,elektronikát elköltöztetni,stb.....,nem egyszerű buli
Sajnos egyszerubbet es biztonsagosabbat nem talaltam mint 6 cmes villahosszabbito es hosszabb lanc s akkor elfer a kerekjaratban vhogyan.
s akkor a rendszamtablahelye is problem de vegul is azt a dobtartojara fel lehet alulrol rogziteni
kis melo nagy penz
Az esetek 99%ban egyedul megyek
es igazabol hozzajutottam egy gyonyoru titan akra dobhoz es vetek lenne elkotyavetyelni..raadasul kivancsi lennek a hangjara es a teljesitmenyere isss
Szerintem van egyszerűbben és olcsóbban kivitelezhető ülésfűtés is!
Pár éve egyik cimbi kérdezett egy csajt, aki olyan ülés alatt elvezetett kipufos motoron volt hátmelegítő, hogy milyen rajta ülni?
A válasz tömör volt!
"Izzad a puncim"
fiúk
valaki látott már ülés alá bevitt dobot hayabusán
tudom kicsit extrém ötlet és talán nem oly könnyű megoldani de talán ha valaki tudna bölcset mondani..
Jana Mesterrel még kitaláltunk pár dolgot.....! A jövőhéten viszem hozzá a gépet beállításokra! Május 1 re stabilan szeretnék 9 alját menni! A Mester szerint kivitelezhető! Meglátjuk!
4:1-be
mindjárt rakok fel képet