Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aaaaa...oerte egy ures gyufas dobozt sem kapunk..
Inkabb adjuk egy kinai kifozdenek...igaz par napig zsiros lesz a kaja de legalabb nem kutyahust fognak arulni..
Te beszélsz bohòc ruhàs!
Amùgy jövőre tervezem hogy veszek egy perforàltat a nyàri melegre, ez meg marad a hosszù tùràkra!
hát akkor ha már ilyen jó idő van elmegyek motorozni. keresek valami menhelyet ahova beveszik a korcsot. zorrot is beadjuk?
benne vagyok talán kapunk érte egy korcs kutyára valót
Jó az a ruha a hátsó ülésre.max nem vesszük le róla a sisakot és eladjuk kurvának .és megint csak lesz mit elinni
Még úgy sem töltöttem fel ide képet :).
A hétvégén megvolt az idei búcsúkör, a sólyom fészkében pihen, várja a jó időt.
Kis szerencsével nem vár sokáig :D.
Edes fiam
Apad nem tanitott meg rendesen olvasni
A hollo irta neked kucsmat vegyel fel kulonben megdofnek..
Nade mindegy
Azt mond inkabb mikor veszel mar vegre vmi rendes motort es hozzavalo normalis borgunyat...mer az a piros ami most van...az gaaaaz..
Te beszélsz itt ferde hajlamról, neked jár az eszed a fiúk megbökésén...
Lelotted.a.poent..
Pont erre vagyik ifju titanunk..hogy vegre megdofjek..
Na most talalhat ki uj meset hogy ne legyen feltuno az igenye
Sziasztok Úrak !

A hétvégén beléptem én is az ex busások körébe ,elvitték a sólymomat (este 10 órakor bőrruhába lábon 300 km-re Békéscsabára -Tisztelet az új tulajnak :)).

Utcai ill pályahasználatra (megmérgeztek) a kis tesót 750 gsx-r -t találtam ki a legjobb kompromisszumnak (600 utcán nagyon pörgős/1000 pályán nagyon vadállat ) ,de a gixer 750 fórumban elég érdekes dolgokat írnak -i2004 után típusoknál leszakadt dugattyú ,törékeny váz stb.- ha van közűletek olyan aki érdemi információval bír 2004 körüli 750-esekről ,szívesen venném az infókat ,véleményeket !?
Jahhhh... meg pár éve volt, hogy a "C" vitaminok vágtak disznót és a két család összeveszett valamin és mindenkit megböktek csak a disznó maradt életben!
Na amikor ezt meghallottam folyt a könnyem a röhögéstől!
Akkor sapka legyen rajtad! Hadházi is megmondta: "azt bökik akin nincsen sapka"
Vagy tudok jobbat árverezzük el KawaBusa bohóc ruháját talán többet kapnánk érte (Ő se használja), és vehetnénk egy disznót és csinálhatnánk Fórumos gyesznó vágást!
Én vállalom hogy ráugrok, lefogom és ti megbökitek!

Bátyámék motoros fóruma mindíg csinál télen és hatalmas buli szokott lenni!
Ha már tiszta akkor nem ajánlod fel?Legalább lesz egy kis lóvé amit eliszunk... Úgysem használod
az király ha ilyen szép idő volt felétek,én is mentem volna egy kört,itt viszont kb az 10 méter látótávolság,rohadt köd és pára volt...meg olyan 5 fok kb :(
Én lerótam három éves tartozásomat a bőrruhám felé és most elöszőr leápoltam. Vettem a Louisban egy ápoló szettet és szépen apránként átdörzsőltem a rucit, hát azért az hihetetlen, hogy azonnal beszívta az egész cuccost gondolom jól ki volt már száradva...
De most olyan mint az új!
Igaz szoptam vele vagy két órát, de kész lett végre!
Ebéd után "solymászkodtam" ugy 180 km-t gyönyörű idő volt,Gyöngyös 15 , Mátraháza 13 fok verőfényes napsütés,utközben találkoztam vagy 6-8 motorossal
Nekem az egyik haverom mondta de akkor isten éltesse sokáig,széles utat és gumifákat kívánok neki!
ja most láttam hogy ez a világ legdrágább motorja 550 e dollár..
azt hittem egy motor sem olyan szép mint a busa..de ez..tetszik

http://youtu.be/1XehkMQpeyA
Rosszul tudod...
Rosszul tudod...
Mi ez a szám?
Nem te...